Sport

Vízilabda: fontos periódust kezd meg a Tiszavirág Szeged Diapolo

Vízilabda: fontos periódust kezd meg a Tiszavirág Szeged Diapolo

2015. január 9., péntek
Vízilabda: fontos periódust kezd meg a Tiszavirág Szeged Diapolo
tiszavirag_honved17_KF

Az ünnepi szünetet követően szombaton újra bajnoki pontokért ugranak medencébe a Tiszavirág Szeged Diapolo vízilabdásai, Varga Péter együttesének négy hazai mérkőzést tartogat a január, amelynek első állomásaként a Debrecen érkezik a Tisza-parti városba.

Négy győzelemmel és hét vereséggel, a nyolcadik helyről várhatja a folytatást a Tiszavirág Szeged Diapolo csapata, azonban a szegediekhez hasonlóan, a hatodik pozícióban álló Kaposvárnak is 12 pontja van, így

Kiss Csabáék

számára elérhető közelségben van a rájátszást érő hely, amelyhez nagy lépéseket tehetnek januárban, hiszen a hónap összes bajnokiját itthon játsszák majd, így a Debrecen elleni mérkőzést követően a KSI-vel, a Péccsel és a Kaposvárral is megmérkőznek a szegedi pólósok az év első hónapjában az újszegedi sportuszodában.

Online

Szombaton 18 órai kezdettel folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Tiszavirág Szeged Diapolo - Debrecen vízilabda OB I-es bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk!

„Ez a legfontosabb mérkőzésünk ebben a periódusban. Tegnap este és ma délelőtt Szolnokon játszottunk edzőmeccseket, ez nagyon hasznos két mérkőzés volt, nagyon jól szolgálta a felkészülésünket. Csütörtök délután pihenünk, pénteken edzünk kettőt, és így megyünk neki a Debrecen elleni mérkőzésnek. Ezen a két edzőmeccsen is léptünk előre a koncentráció tekintetében is, persze van még hova fejlődnünk, de azt gondolom, hogy a Debrecen elleni mérkőzésen ebben sikerül javulnunk” - mondta el portálunknak a szombati mérkőzéssel kapcsolatban

Varga Péter

, a csapat vezetőedzője. A szegedieket keretét vírusos betegségek gyengítik,

Kiss Csaba

,

Manhercz Krisztián

,

Zsigri Bence

és

Sánta Dániel

is hosszabb-rövidebb ideig betegséggel küszködött a héten, azonban várhatóan szombatra mindannyian rendbe jönnek. A Debrecennel kapcsolatos hír, hogy a hajdúságiak eddigi játékos-edzője, a kétszeres olimpiai bajnok

Varga Tamás

a továbbiakban ahogy fogalmazott a waterpolo.hu-nak

adott nyilatkozatában

, minden mérkőzésen vízben lesz, így aktívabban veszi ki a részét a hátralévő bajnokikon – ezáltal szombaton már a szegedi védőknek is figyelniük kell Varga Tamás megmozdulásaira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.