Sport

Kézilabda: a PLER ellen hangolhat a Kielcére a MOL-Pick

Kézilabda: a PLER ellen hangolhat a Kielcére a MOL-Pick

2014. szeptember 29., hétfő
Kézilabda: a PLER ellen hangolhat a Kielcére a MOL-Pick
pick_pler_mj 33

A vasárnapi Bajnokok Ligája csoportmérkőzést követően kedden ismét az NB I-ben lép pályára a MOL-Pick Szeged. Vadkertiék ezúttal a PLER-t fogadják az újszegedi sportcsarnokban.

Nagy küzdelemben nyert vasárnap a HC Motor Zaporozsje ellen a MOL-Pick Szeged a Bajnokok Ligájában, kedden azonban újra a bajnokságban kell teljesítenie. Az eddig pont nélkül álló, hat meccsből hat vereséget szenvedő PLER érkezik az újszegedi sportcsarnokba. Kötelező győzelemként tekinthetnek a fővárosiak elleni mérkőzésre a Pick játékosai, a PLER idei legszorosabb meccsein három góllal kapott ki (27-24 Cegléden, valamint 27-30 a Gyöngyös ellen otthon), de a nyitányon tizenkettővel bizonyult jobbnak a Balatonfüred a PLER-nél. Az előző szezonban oda-vissza nyerni tudott a Pick, idegenben tizeneggyel (37-26) míg hazai pályán kiütéssel,

41-20-ra verte

a pestszentlőrincieket a szegedi együttes. A PLER-ben lesz egy ismerős arc a szegedi drukkerek számára, hiszen

Tóth Mihály

éppen a Pick Szegedtől kölcsönben szerepel a keddi ellenfélnél. A keddi bajnokin csak a győzelem lehet a célja

Juan Carlos Pastor

csapatának, valószínűleg egy kicsit rotálnia is kell majd együttesét a spanyol mesternek, hiszen szombaton már ismét a Bajnokok Ligájában lép pályára a MOL-Pick, a második körben a lengyel Kielce lesz a Szeged ellenfele - de előbb kedden 18 órától a PLER-rel mérkőzik meg az újszegedi sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.