Sport

Baseball: magyarkupa-selejtezőt rendez a vásárhelyi Beavers

Baseball: magyarkupa-selejtezőt rendez a vásárhelyi Beavers

2014. április 11., péntek
Baseball: magyarkupa-selejtezőt rendez a vásárhelyi Beavers
baseball_szegedbraves_47_ia

Ilyen sem volt még Vásárhelyen, ahol szombaton baseball Magyar Kupa selejtezőt rendeznek.

Vásárhelyen már néhány éve próbálkoznak az egyik legnépszerűbb amerikai sportág, a baseball meghonosításával. A Hódmezővásárhelyi Beavers (Hódok) az elmúlt évben megnyerték a területi bajnokságot és jogot szereztek az NB III-ba indulásra. A fiatal klub most újabb sikert könyvelhetett el azzal, hogy az országos szövetségnél pályázva elnyerte a Magyar Kupa egyik selejtező csoportjának rendezési jogát. A vásárhelyiek a város szélén lévő Halesz soron önerőből kialakított pályájukon két rangos ellenfelet látnak vendégül, hiszen a vetélytársaik közül az Érd Aeros az NB I-ben, míg a Hungarian Astros az NB II-ben szerepel. A Beavers csapata bízik a tisztes helytállásban, amelyben a hazai környezet mellett a szurkolói biztatás is segítheti a vásárhelyieket.

A program:

10.00 Hódmezővásárhelyi Beavers - Érd Aeros 13.00 Érd Aeros - Hungarian Astros 16.00 Hungarian Astros - Hódmezővásárhelyi Beavers

Baseball MK

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.