Sport

Labdarúgás: a Fit World nyerte a farsangi focitornát + FOTÓK

Labdarúgás: a Fit World nyerte a farsangi focitornát + FOTÓK

2014. február 17., hétfő
Labdarúgás: a Fit World nyerte a farsangi focitornát + FOTÓK
40+donto_mj 007

A Fit World csapatának győzelmével zárult 2014. évi Fit World Farsang +40-es Kupa, miután Krajczár Istvánék a döntőben büntetőkkel diadalmaskodtak az Első Beton gárdája felett az Etelka sori sportcsarnokban.

Mint azt

korábban írtuk

, a február 8-án és 9-én tartott csoportkörből hat együttes jutott az egy héttel tartott középdöntőbe. Itt vaksorsolás után további két csoportban folytak a küzdelmek körmérkőzéses rendszerben a délelőtt folyamán, majd a kialakult sorrendek alapján csaptak össze az együttesek a helyosztókon.

Középdöntő:

D csoport:

Fit World 6-2 Röszke Sándorfalva 5-2 Röszke Fit World 4-1 Sándorfalva

A csoport végeredménye:

1. Fit World 6 pont, 2. Sándorfalva 3, 3. Röszke 0

E csoport:

Kisteleki Teremfoci 2-0 Rex Team Első Beton 8-1 Rex Team Kisteleki Teremfoci 1-3 Első Beton

A csoport végeredménye:

1. Első Beton 6, 2. Kisteleki Teremfoci 3, 3. Rex Team 0 AZ ötödik helyért vívott találkozót rendkívül magabiztosan húzta be a Röszke, míg a bronzmeccsen egy végletekig kiélezett összecsapáson nyert a Sándorfalva a Kistelek ellen. A legnagyobb izgalmak ugyanakkor fináléra maradtak, amely során a Fit World csapata mindössze büntetőrúgásokkal bizonyult jobbnak az Első Betonnál.

Helyosztók:

5-6. helyért:

Röszke 11-3 Rex Team

Bronzmérkőzés:

Sándorfalva 5-4 Kisteleki Teremfoci

Döntő: Fit World 2-2 Első Beton - büntetőkkel nyert a Fit World csapata A győztes csapat tagjai: Molnár Krisztián, Rau Zoltán, Kemenes Zoltán, Varga Zoltán, Móra Tibor, Sándor Miklós, Krajczár István, Horváth Róbert, Bojtos Csaba, Vörös László, Kothencz Péter. Csapatvezető: Bársony Jenő. A szervezők február 22-én ismét kispályás teremlabdarúgó tornát rendeznek, amelyen a résztvevő csapatokat kizárólag 50 éven felüli labdarúgók alkothatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.