Sport

Harminckilenc egyesületet segít az asztalitenisz-szövetség és a MOB

Harminckilenc egyesületet segít az asztalitenisz-szövetség és a MOB

2013. december 20., péntek
Harminckilenc egyesületet segít az asztalitenisz-szövetség és a MOB

Harminckilenc egyesületnek nyújtott sporteszköz-támogatást a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Sport XXI. programjának segítségével a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ).

Pénteken azok az egyesületek vehették át a csomagjukat, amelyek az utánpótlás pontverseny újonc vagy serdülő korosztályában eredményt értek el, pontot szereztek.

Nátrán Roland

, a MOATSZ elnöke a karácsonyi időzítés miatt kétszeresen is ünnepinek nevezte a pillanatot. "Az értékeink, a tevékenységünk elismerése ugyanolyan fontos, mint a problémák megbeszélése. Munkánk talán legfontosabb, legértékesebb része az utánpótlás nevelés. A MOB segítségével most azokat az egyesületeket díjazzuk, amelyek az utánpótlás pontverseny serdülő vagy újonc korosztályában pontot szereztek" - mondta Nátrán Roland, aki örömtelinek nevezte, hogy sok klub, összesen 39 szerzett pontot. Mindkét nemnél 24-24 egyesület lett díjazott. Az elnök, miközben átadta a sporteszközöket, hangsúlyozta, ezekkel, a jövő évi munkához legszükségesebb felszerelésekkel járul hozzá a szövetség a megkezdett út folytatásához, az újabb sikerekhez. "Elnökként a jövő esztendőben is előtérbe helyezem majd az utánpótlás nevelést" - tette hozzá Nátrán Roland.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.