Sport

Labdarúgás: harmadszor is hármat lőtt, de mégsem nyert az Ásotthalom

Labdarúgás: harmadszor is hármat lőtt, de mégsem nyert az Ásotthalom

2013. július 30., kedd
Labdarúgás: harmadszor is hármat lőtt, de mégsem nyert az Ásotthalom
labdarugas_asotthalom_02_mj

Harmadik felkészülési meccsén ismét három találatot jegyezhetett az Ásotthalom Bács-Kiskun megyei edzőpartnere ellen, ám ez ismét kevés volt a győzelemhez.

A hét első edzőmérkőzésére Ásotthalmon került sor, ahová a hazaiak már-már megszokott felkészülési partnere, a Bács-Kiskun megyei I. osztályú bajnokság bronzérmese, a Tompa SE gárdája látogatott kedd este. A hazaiak keretében jó néhány változás történt eddig, érkezett

Hatvani Zoltán

,

Gantner Gergő

és

Tóth Béla

, míg távozott

Patarcic Krisztián

,

Frank Attila

,

Bisztrovics Róbert

, legutóbb pedig - érzékeny veszteségként - a Hódmezővásárhelyre igazoló

Hatvani József

hagyta el az alakulatot. A zuhanyhíradó szerint az elmúlt napokban több Bács-Kiskun megyei játékosért is bejelentkeztek a szomszéd megyéből, ám a jelenlegi keret végül úgy tűnik, egyben marad. A Csongrád megyei élvonal bronzérméről épp csak lemaradó ásotthalmiak egyébként eddig két felkészülési találkozón vannak túl: az FK 1899 Szeged ellen

gólokban dús 3-3-as döntetlent

vívtak, majd Kiskunfélegyházán is meglőttek egy triplát, ám

a házigazdák végül 4-3-ra megfordították a találkozót

július 20-án. A szerb légiósok hadával megtűzdelt tompai alakulat - a beszámolók szerint három magyar játékos volt a vendég csapatban - de a hazaiak is meglehetősen tompán kezdtek, a kapuk kevéssé forogtak veszélyben. Egyenlő erők küzdelme volt jelen a pályán, ám a fordulás után feljavult az Ásotthalom, s 3-1-es vezetésre tett szert a második félidő közepére

Baji Renátó, Kiszner

és

Török

révén. A végére azonban elfáradt a hazai csapat, s a vendégek ki tudtak egyenlíteni a hajrában, kialakítva a 3-3-as döntetlent.

Hevesi Tibor

tanítványai legközelebb szombaton 18 órakor, hazai környezetben fogadták volna amolyan visszavágó gyanánt a Bács-Kiskun megyei I. osztályú bajnok Kiskunhalas együttesét soron következő felkészülési mérkőzésükön, ám a vendégek jelezték, hogy nem tudnak elutazni szombaton, így egyelőre nem tudni, játszik-e a Csongrád megyei alakulat aznap felkészülési találkozót.

Felkészülési labdarúgó mérkőzés:

Ásotthalom TE - Tompa SE 3-3 (0-0)

Ásotthalom:

Ábrahám - Németh, Rencsár, Vastag B., Bogdán, Szlobodnyik, Kiszner, Török, Baji R., Csáki, Hatvani Z., Kothencz L., Baji Sz., Somlyai, Szolákovics, Gantner, Vígh D.

Vezetőedző:

Hevesi Tibor.

Ásotthalmi gólszerzők:

Baji R., Kiszner, Török. Hevesi Tibor:

"A héten megéltünk nehéz pillanatokat, de végül megnyugtatóan alakultak dolgaink, s ez játékunkon is meglátszott, azonban van még min dolgoznunk. A meccs végére elfáradtunk, így ki tudott egyenlíteni ellenfelünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.