Sport

Labdarúgás: U17-es meccs élőben a SZEGEDma.hu-n!

Labdarúgás: U17-es meccs élőben a SZEGEDma.hu-n!

2013. április 13., szombat
Labdarúgás: U17-es meccs élőben a SZEGEDma.hu-n!

Ismét újdonsággal rukkolunk elő a sportbarátok kiszolgálására: a felnőttmeccsek mellett a jövőben az utánpótlás-bajnokságok SZEOL-találkozóiból is szemezgetünk online közvetítéseink során.

Vasárnap délelőtt Mórahalomra látogatunk, ahol a kiemelt II. osztályú U17-es pontvadászatban a SZEOL-Mórahalom gárdája a Békéscsaba UFC legényeit látja vendégül. A 20. forduló mérkőzése 10.30-kor kezdődik majd.

Online

Vasárnap 10.30-tól folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a SZEOL-Mórahalom - Békéscsaba UFC kiemelt II. osztályú U17-es bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk!

Az előző fordulóban a vendég Békéscsaba odahaza verte a Szolnok együttesét 4-0-ra, míg a SZEOL Nagykőrösön diadalmaskodott 2-0-ra. A találkozót a csabaiak várhatják magabiztosabban, hiszen a közvetlen élmezőnyhöz tartozó negyedik helyen állnak 34 ponttal a tarsolyukban, míg a 9 pontos hazaiak a tabella végén levő tizenegyedik helyen. Ráadásul az előző fordulóban a SZEOL alapemberét,

Sándor Mátét

kiállították, így az ő helyettesítése fejtörést okoz

Papp Róbert

vezetőedzőnek. Fontos ugyanakkor megemlíteni, a legénység egyáltalán nincs rossz formában, hiszen őszi botladozását feledtetve három tavasz találkozójából kettőt is be tudott húzni. A meccsre való felkészülést a vendéglátók a változó időjárás és pályaviszonyok ellenére szinte teljes létszámban, komoly bizonyítási vággyal végezték. A hét közepén egy edzőmérkőzést is programjukba iktattak a SZEOL U16-os csapata ellen. A főpróbát követően vasárnap következhet az előadás, élőben itt a SZEGEDma.hu-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.