Sport

Békéscsaba - SZEOL U13-as futballmeccs élőben a SZEGEDma.hu-n!

Békéscsaba - SZEOL U13-as futballmeccs élőben a SZEGEDma.hu-n!

2013. április 20., szombat
Békéscsaba - SZEOL U13-as futballmeccs élőben a SZEGEDma.hu-n!
u13_kecskemet_szeol_sc10_gs

Kiemelt I. osztályú mérkőzéssel folytatjuk utánpótlás-bajnoki közvetítéseinket: a SZEOL U13-as együttese bravúrra készül vasárnap Békéscsabán!

Vasárnap Békéscsabára látogatunk, ahol a kiemelt I. osztályú U13-as pontvadászatban a SZEOL-Tisza Volán SC gárdája a Békéscsaba UFC gárdájához látogat. A 23. forduló mérkőzése 15 órakor kezdődik majd.

Online

Vasárnap 15 órától folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Békéscsaba UFC - SZEOL-Tisza Volán SC kiemelt I. osztályú U13-as bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk!

A Tisza-partiak vezetőedzője,

Herczeg Gábor

szerint nagyon színvonalas korosztályos bajnokság két meghatározó együttese fog vasárnap délután megmérkőzni. "A pontvadászat során kialakult egy ötcsapatos élmezőny, amelyből a Honvéd és a DVSC együttesei kiemelkednek, illetve egy sűrű és meglehetősen masszív középmezőny, amelyben eddig a mi csapatunk gyűjtötte a legtöbb pontot, így jelenleg a hatodik helyen vitézkedik. Vasárnap sem lehet más célunk, mint ötletes és fegyelmezett játékkal folytatni tavaszi jó szereplésünket. Ennek érdekében a napi munka során a technikai képzés mellett nagy hangsúlyt kap játékosaim együttműködő-képességének fejlesztése is, amelynek hála, egységes, jó szellemiségű társasággal dolgozhatok, akikkel bátran állunk a hétvégi mérkőzéshez hasonló, nehéz feladatok elé" - nyilatkozta a szakember. A kiemelt I. osztályú U13-as bajnokság Keleti csoportjában a SZEOL-Tisza Volán SC 32 ponttal áll a hatodik, míg a Békéscsaba UFC 27 ponttal a tizedik helyen. Őszi összecsapásukon a viharsarkiak idegenben tudtak nyerni 3-1-re, így a Herczeg-tanítványok most nagyon szeretnének visszavágni. Kövesse vasárnap 15 órától élő közvetítésünkben a meccset!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.