Sport

Még lehet jelentkezni a dunai regatta SZTE-hajójába!

Még lehet jelentkezni a dunai regatta SZTE-hajójába!

2013. március 22., péntek
Még lehet jelentkezni a dunai regatta SZTE-hajójába!

A Budapesti Corvinus Egyetemen működő Antall József Tudásközpont szervezi idén májusban a budapesti egyetemek közötti hagyományos evezősversenyt, amely ezúttal kiegészül egy győri, egy szegedi, egy bécsi és egy passaui csapattal is.

A bátor versenyzők Budapest szívében a Dunának a Parlamenttől, illetve a Vigadótól a Budapesti Műszaki Egyetem központi épületéig tartó szakaszán hajóznak majd végig, a drukkolók ezrei előtt lapátolva. A Regattán nyolcas evezős hajókkal és sárkányhajókkal lesz lehetőségük a versenyzőknek összemérni tudásukat. A nyolcasokban hivatásos evezősök ülnek majd, a sárkányhajók evezősei közé azonban bárki jelentkezhet. Épp ezért az SZTE sárkányhajós egysége további elszánt és sportos, vízre vágyó fiatalok jelentkezését várja, hiszen még van kiadó hely a járműben. "Jelentkezzetek a haverokkal és szálljatok be a sárkányhajókba együtt! Nektek csak a lelkesedést kell hoznotok minden mást mi biztosítunk a felkészüléshez és a versenyhez!" - olvasható az SZTE EHÖK SE Facebook-oldalán. A jelentkezéseket legkésőbb péntek éjfélig várják a

dunairegatta@ajtk.hu

e-mail címre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.