Sport

Labdarúgás: a Fradi helyett a Hajdújárást verte a Szeged 2011 + FOTÓK

Labdarúgás: a Fradi helyett a Hajdújárást verte a Szeged 2011 + FOTÓK

2013. március 30., szombat
Labdarúgás: a Fradi helyett a Hajdújárást verte a Szeged 2011 + FOTÓK

Az NB II Keleti csoportjában három mérkőzés is elmaradt az esőzések miatt. Az egyik az FTC II. – Szeged 2011 összecsapás, így Geigerék tétmeccs híján szombaton a délvidéki FK Vinogradar Hajdukovo csapatával mérkőztek meg, s győztek magabiztosan 3-0-ra az algyői műfüves pályán.

Az esőzéstől felázott pálya miatt a Szegednek a Fradi elleni pénteki meccsét elhalasztották, ezért szombaton reggel egy edzőmeccs keretében gyakorolt a Gálhidi-legénység a szerb megyei ligában szereplő FK Vinogradar Hajdukovo csapata ellen. A Szegedben feltűnt egy Romániából érkező szerb csatár,

Rajko

, de tudása nem győzte meg a klubvezetést. Egy közepes színvonalú meccsen győzte le magabiztosan a nem túl nagy ellenállást tanúsító vajdasági gárdát a Szeged. Az első félidőben kifejezetten tetszetős futballt mutattak be Ulvickiék, sok helyzetet kidolgoztak, talán azok kihasználása lehetett volna még jobb is, de a támadójáték gyakorlását kellően szolgálta ez a 45 perc. A második félidőre sort cserélt a Szeged, és ha nem is épp emiatt, de a játék kissé leült. Nem nagyon jöttek az ordító ziccerek, amelyik támadást pedig sikerült a kapuig vinni, az elkerülte a szerbiai csapat hálóját. A feladat adott: a kék-feketéknek a pozitívumokat most át kell menteni a hétvégi Mezőkövesd-Zsóry elleni találkozóra, amit a SZVSE-stadionban rendeznek április 6-án szombaton 16.30-tól - ha az időjárás is úgy akarja...

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Szeged 2011 - Vinogradar Hajdukovo 3-0 (2-0).

Algyői műfű

Szeged 2011:

Belecan - Farkas M., Petrók, Tóth, Dedic - Ulvicki, Markovic, Farkas Z. - Timm, Jovánczai, Kis.

Cserék:

Laczkó, Kéri, Radnai, Geiger, Borbély, Gomez, Stipancevic, Varga, Rajko.

Vezetőedző:

Gálhidi György.

Gólszerzők:

Jovánczai, Ulvicki, Geiger. Gálhidi György:

Az első félidei teljesítmény biztató, de érződik a csapaton a feszültség, az elmúlt hetek elmaradt meccsei és a sikertelenség komoly teher, ezen túl kell lennünk, a hétvégén végre bizonyíthatunk bajnoki meccsen is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.