Sport

Labdarúgás: sokat cserélt a Csongrád, kihasználta a Kondoros

Labdarúgás: sokat cserélt a Csongrád, kihasználta a Kondoros

2013. február 20., szerda
Labdarúgás: sokat cserélt a Csongrád, kihasználta a Kondoros

A Békés megyei I. osztály hetedikje idegenben verte a Csongrád megyei I. osztály másodikját. A Csongrád már az előadást várja.

Két találkozóval fejezi be a héten téli felkészülését a Csongrád TSE labdarúgócsapata. Az utóbbi napok időjárása már nem tett keresztbe, így a megye névadó településének pályára szerda estére játékra alkalmas állapotba került, ezért aztán Bíró Mihályék odahaza fogadhatták a Kondorosi TE-t, a Békés megyei élvonal hetedik helyezettjét. A vendéglátóktól ezúttal munkahelyi elfoglaltsága miatt hiányzott az első számú gólvágó,

Bertók Gábor

, valamint

Stankovics Árpád

kapus.

Keller Mihály

vezetőedző pedig nem az eredményt tartotta szem előtt, hanem azt, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon, így a második felvonásban kilencet is cserélt. Többek között bevetette ifjú csatárreménységét,

Lenkei Márkot

is, aki a szakember elmondása szerint biztatóan mozgott. Ezzel együtt a kondorosiak kihasználták, hogy a csongrádiak a felforgatott szerkezet miatt a szokottnál sebezhetőbbek voltak, s magabiztosan, 4-1-re nyertek. A Tisza-partiak gólját ezúttal is - akárcsak a múlt szombati kunszentmártoni vereség alkalmával -

Somodi

jegyezte. Szombaton még nehezebb feladat vár Keller Mihály legénységére, hiszen Békés megyei I. osztály éllovasához, a nemrég még NB III-as Szarvasi FC-hez látogatnak. Az a derbi 14.30-kor kezdődik majd. A szarvasiak az elmúlt hetekben egyébkénk két NB III-as Csongrád megyei gárdával is megmérkőztek, Hódmezővásárhelyen 1-0-ra, Makón 9-3-ra maradtak alul. Ezúttal biztosan győzni akarnak, egy picit törleszteni, de ehhez a csongrádiaknak is lesz egy-két szavuk!

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Csongrád TSE - Kondorosi TE 1-4 (1-2).

Csongrád.

Csongrád:

Bíró - Bánfi, Szabó, Koncz, Sándor - Budai, Lévai, Molnár, Somodi - Nagy Á., Bálint. Játszottak még: Boda (kapus), Birk, Ormándi, Deli, Kovács, Sarusi, Török, Győri, Lenkei. Vezetőedző: Keller Mihály.

A csongrádi gólszerző:

Somodi Keller Mihály:

"A felkészülés vége felé járunk, lassan túljutunk a főpróbákon, nagyon várjuk már az előadást. A sok csere a mai napon rányomta bélyegét teljesítményünkre, az volt az elsődleges célom, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudjak biztosítani. Kirajzolódott már előttem, hogy a hozzáállás alapján melyik az a mag, amelyre számíthatok és építhetek. A 24 fős keretünkkel szép tavaszban bízom. Vannak még, akik gyengébb formát mutatnak, őket hétközi munkával segítjük abban, hogy mielőbb utolérjék magukat. Remélem, hétvégén Szarvason már acélosabb formát mutatunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.