Sport

Labdarúgás: irányított, de egy góllal kikapott a Sándorfalva

Labdarúgás: irányított, de egy góllal kikapott a Sándorfalva

2013. február 16., szombat
Labdarúgás: irányított, de egy góllal kikapott a Sándorfalva

A Soltvadkert ellen uralta a játékot a Sándorfalva, de helyzeteit nem tudta értékesíteni, és a vége előtt 10 perccel egy szabadrúgásból gólt kapott, így 0-1-es vereséget szenvedett.

A harmadik felkészülési mérkőzését vívta a sárga-kék alakulat az ellen a Soltvadkert ellen, amely csapat már több Csongrád megyei csapattal is összemérte tudását az elmúlt hetekben.

Tóth János

fiai

az előző találkozón

a Csanytelek gárdáját verték magabiztosan. Szüksége is van a Sándorfalvának a sikeres edzőmeccsekre ahhoz, hogy összerázódjanak a bajnoki rajtra, hiszen harmadikként 5 pontra vannak csak a listavezető Algyőtől, de már ott lohol mögöttük 1 pontra az Ásotthalom és 2 pontra a Tápé. A meccsen a hazaiak irányítottak, de nem tudták góllá váltani helyzeteiket, amit az ellenfél a 80. percben megbosszult. A 16-os sarkáról elvégzett szabadrúgás akadt be a hálóba, ez a találat a Bács megyei élvonalban szereplő együttes sikerét jelentette.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Sándorfalva SK – Soltvadkert 0–1 (0-0).

Sándorfalva, 50 néző.

Sándorfalva:

Vasas - Tóth A., Grósz, Lippai D., Bálint T., Bálint D., Mihalkó G., Molnár, Mihalkó M., Varga, Juhász II. Sándor. Cserék: Tóth L. Vezetőedző: Tóth János. Tóth János:

Egy kiváló gyakorlási lehetőség volt számunkra a meccs. Habár kevesen voltunk, végig a mi akaratunk érvényesült, a helyzetkihasználással viszont nem voltam elégedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.