Sport

Futsal: gólerős csapat látogat az egyetemistákhoz

Futsal: gólerős csapat látogat az egyetemistákhoz

2012. december 3., hétfő
Futsal: gólerős csapat látogat az egyetemistákhoz

Az élmezőny egyik gólerős alakulatát fogadja hétfő este az SZTE EHÖK SE NB II-es futsalcsapata. Cserenkó Szabolcs tanítványaira nem vár könnyű feladat a törökszentmiklósiak ellen.

Az előpző szezonban nem tartozott éppen a Keleti csoport legerősebb alakulatai közé a Bábolna Natural Meat Törökszentmiklósi FC egysége, az idei őszön azonban alaposan megvillantották oroszlánkörmeiket. Bár a nyitányon kikaptak Nagykátán, s a jelenlegi éllovas, erősen bajnokesélyes Rákosmenti is legyűrte őket, minden más ellenfél - képletesen szólva - vérző fejjel távozott otthonukból, avagy el kellett szenvedje csapását idegenbeli vendégjátékuk alkalmával. S bizony az sem volt ritka, hogy tíz felett termelt a Bábolna, a Siketek például 20-at kaptak tőlük (20-3), de a két újpesti alakulatnak is összesen 28-at rúgtak (az Újpest FC 16-5-re, az UTE 12-1-re kapott ki), legutóbb pedig a Salgótarján látogatott hozzájuk 11 találatért, melyet maradéktalanul meg is kaptak (11-3). Mindezeken felül győztek Debrecenben, Monoron, a Vasas-Kalafa otthonában, s Miskolcon is a Diósgyőr ellen. Fel kell kötniük tehát azt a bizonyost a szegedi fiúknak, mert a 11 forduló alatt összesen 102 gólt szerző ellenféllel szemben aligha lesz sétagalopp a mérkőzés. A hazaiak javára szól, hogy elmúlt öt találkozójukból hármat megnyertek, legutóbb a Siketek otthonában arattak önbizalomnövelő diadalt. "A papírforma nem nekünk kedvez, de ha fegyelmezett védekezés mellé a góllövő cipőinket vesszük fel, akkor megnehezíthetjük a vendégek dolgát, ami akár egy jó eredménnyel is párosulhat" - nyilatkozta az SZTE EHÖK SE vezetőedzője, Cserenkó Szabolcs

a csapat Facebook oldalának

. "A héten az edzés mellett edzőmérkőzést játszottunk a Szentes ellen. Az előző meccsen megvertük őket, most ők minket, bár két meghatározó játékosom nem állt rendelkezésemre. A letámadást gyakoroltuk, illetve az 5 a 4 elleni támadásokat, de sajnos ki kell mondjam: pocsékul ment a dolog. Nagyon sokat kellene gyakorolnunk, hogy a megfelelő szintre tudjunk lépni" - tette hozzá a heti felkészülés kapcsán a tréner. Hogy sikerül-e a bravúr a szegedieknek, az hétfő este 19.30-tól kiderül az algyői Fehér Ignác Tornacsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.