Sport

A Hód Fitness az ország legeredményesebb egyesülete

A Hód Fitness az ország legeredményesebb egyesülete

2012. november 1., csütörtök
A Hód Fitness az ország legeredményesebb egyesülete

Október 31-én délután a vásárhelyi fitneszes lányok szenzációs idei szerepléséről tartott sajtótájékoztatót a Hód Fitness SE a Fekete Sas Kávézó különtermében.

Az 1996-os megalakulása óta a Hód Fitness SE az idei esztendőben tarolt a hazai és nemzetközi fitnesz világban. Legutóbb október 18-tól 22-ig Székesfehérváron tartott Fitnesz Európa-bajnokságról kimagasló eredménnyel tértek haza a vásárhelyi lányok. Az eddigi Európa-bajnokságokon 2-3 versenyzőt felsorakoztató egyesület munkája 2012-re beért: az egyesület 11 kvalifikálást elért versenyzője egyéniben 3 arany, 2 ezüst, csapatban pedig 1 arany és 3 ezüstéremmel távozhattak. Közülük

Bartos Blanka

felnőtt versenyszámban lett kategóriájának legjobbja, és ezzel elnyerte a Fitness Woman bajnoki címet, így az egyesület 16 éves fennállása során először büszkélkedhet felnőtt Európa bajnokkal. A 12 éve sportoló 19 éves szegedi Bartos Blanka a sajtónak elmondta, hogy európai győzelme hatalmas élmény számára, amit edzőinek köszönhet. A sport mellett pedig készül a jövőjére is, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán tanul. A

Rácz Ildikó

Európa-bajnok által alapított egyesület trénere,

Miklós Melinda

arról is beszélt, hogy az egész évi győzelmeik és az októberi EB-n nyújtott teljesítményüknek köszönhetően a Magyar Fitnesz-szövetség egyesületei közül, a Hód Fitness SE teljesített a legjobban. Ezzel, nemcsak Hódmezővásárhely, hanem a hazai fitneszsport hírnevét is öregbítik, hangzott el a sajtótájékoztatón. Forrás:

Vásárhelyi Hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.