Sport

A hét játékosa a SZEOL SC-ben: Rabecz Valter

A hét játékosa a SZEOL SC-ben: Rabecz Valter

2012. október 18., csütörtök
A hét játékosa a SZEOL SC-ben: Rabecz Valter

Új sorozatunkban minden héten bemutatunk a SZEOL SC kötelékéből egy játékost, aki kiemelkedő teljesítményt nyújtott az utánpótlás-bajnokságok hétvégi fordulóiban.

Az idény kilencedik hetében a SZEOL SC U13-as csapatában a Békéscsaba ellen 11-0-ra megnyert hétvégi bajnoki mérkőzésen

Rabecz Valter

kiemelkedő teljesítményt nyújtott, öt gólt lőtt.

- Valter, figyelemmel követed, hogy ki szokott lenni a hét játékosa a SZEOL-ban?

- Igen, és nagyon reméltem, hogy egyszer én is olyan jól fogok játszani, hogy ide kerülök.

- Elárulom, hogy már két héttel ezelőtti teljesítményeddel is volt erre esélyed. A mostani mérkőzésen a kiváló mezőnyjátékod mellett öt gólt is rúgtál. Hogyan születtek a találatok?

- Nagyon jó beadásokat kaptam a társaimtól, és három gólt jobbal, kettőt pedig ballal rúgtam. Jobb és bal oldalon is szoktam játszani, jó lenne, ha még gyorsabban tudnék futni, és a lövéseim erősségén is sokat szeretnék még javítani.

- És a fejesek…?

Rabecz Valter

Született: Szeged, 2001. november 30. Ötévesen a Tisza Volán SC-ben, Molnárné Csacsa néni óvodás csoportjában kezdett focizni. Iskola: Rókus I. Általános Iskola 5/b osztály Edzője: Lednitzky András

- A kisebbek közé tartozom, de azért nem fejelek rosszul, csak most nem jött olyan beadás… Azért még azt is sokat kell gyakorolni…

- Tehát a te jó teljesítményedhez a csapat is nagyban hozzájárult?

- Nagyon jó fejek a csapattársaim, nagyon jó passzolós csapat a miénk, és jól is védekezünk,

Bandi bácsi

nem enged bennünket lazsálni az edzéseken sem.

- Sorra hozzátok a jobbnál jobb eredményeket, hogy gondolod, mire viheti ez a csapat, és hogyan képzeled a saját focista karrieredet?

- Szerintem mi akár NB I-esek is lehetünk, nagyon sokan vesszük komolyan a labdarúgást, köztük én is nagyon elszánt vagyok. Jó lenne, ha itthon, Szegeden tudnánk elérni ezt a célt, de ha kell Debrecenbe vagy Győrbe is elmegyek, hogy NB I-es játékos legyek. Kedvencem a Reál Madrid, ha egyszer ott játszhatnék, hát az lenne a csúcs…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.