Sport

Kézilabda: győzelemmel rajtolt az SZKKSE

Kézilabda: győzelemmel rajtolt az SZKKSE

2012. szeptember 17., hétfő
Kézilabda: győzelemmel rajtolt az SZKKSE

Győzelemmel kezdte az NB I/B Keleti csoportjának küzdelmeit az SZKKSE női kézilabdacsapata. Marosán György együttese az újonc Hajdúböszörmény otthonából hozta el a bajnoki pontokat.

Az újonc elleni nyitányon a nyáron kinevezett Marosán György vezette dorozsmai együttesnek nem volt könnyű dolga, mert bár 2-1-es hazai vezetés után fordítva végig kezében tartotta a mérkőzést, s ötgólos félidei vezetést követően végül 23-19-re nyertek. A találkozón azonban nem csak az ellenféllel, hanem a játékvezetéssel is meggyűlt a bajuk Velky Viktóriáéknak. A hazaiak 18 percet játszhattak emberelőnyben, míg őket mindössze egy kiállítás sújtotta, valamint a hétmétereseket is nagyvonalúan kapták a hajdúságiak, ám

Dobó Mónika

és

Szalma Dóra

a 8-ból 3 kísérletet hatástalanítani tudott. A csapat leggólerősebb játékosa a Kistelekről igazolt

Aron Andrea

volt, hét találattal. Dávid Zsuzsannáék nem sokat pihenhetnek, hiszen a szombati bajnoki után kedd este 17.15-től Csorváson lépnek pályára a magyar kupa 1. fordulójában. A hazai közönség előtt szeptember 22-én, szombaton, 16 órától mutatkozik be a csapat, méghozzá a "hírös városiakat", azaz a Kecskeméti NKSE-t fogadják Lehmann-Dobó Andreáék. Magyar kupa csorás

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 1. forduló:

Hajdúböszörményi TE - Szeged KKSE-Chance-Exicom 19-23 (10-15)

Hajdúböszörmény, 100 néző. Vezette: Kozák, Wenzel.

Szeged KKSE-Chance-Exicom:

DOBÓ M. - ZSIBRITA 2, Velky 3, KARSAI 4, Zsilák 1, Mocsári 1, Lehmann-Dobó 1.

Csere:

Szalma D. (kapus), Kovács G., ARON 7 (1), Huszka, DÁVID 2, Vadászy 2, VÉR, Szigeti, Mészáros.

Vezetőedző:

Marosán György.

Kiállítás:

2 perc, ill. 18 perc.

Hétméteres:

8/5. ill 2/1. Marosán György:

"Tipikus első tétmeccsen, sok technikai hibával tűzdelt találkozón, nagyot küzdve, de végig uralva a mérkőzést, sikerült elhoznunk a Hajdúságból a 2 pontot. Emocionálisan nagyon stabil csapatot építettünk, ahol a küzdeni tudás dominál."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.