Sport

Labdarúgás: négyest kapott a Kondoros a Volántól + FOTÓK

Labdarúgás: négyest kapott a Kondoros a Volántól + FOTÓK

2012. augusztus 4., szombat
Labdarúgás: négyest kapott a Kondoros a Volántól + FOTÓK

Számtalan kihagyott helyzete ellenére is magabiztos győzelmet aratott a Tisza Volán SC gárdája szombat esti felkészülési meccsén a Békés megyei bajnok Kondoros együttese ellen.

A szombat kora esti nyomasztó melegben valóságos hidegzuhanyként érhette a Buchholcz-legényeket a Békés megyei I. osztályt tavasszal a Füzesgyarmattal szemben nagy versenyfutásban nyerő Kondoros vezető gólja, miután a viharsarkiak egy védelmi megingást eredményesen használtak ki (0-1). Azonban az ő defenzívájuk sem remekelt, ezt igazolta rövidesen

Rácz

, aki egy formás hazai attak végén ballal a rövid felsőbe bombázott (1-1). Bár a Volán számtalan helyzetet kidolgozott a félidő folyamán, mindössze ezt az egy akciót sikerült gólra váltani. A lehengerlő hazai fölény aztán a második félidőben lassan felőrölte a Békés megyeieket.

Szélpál

kapott forintos labdát

Szilágyitól

és a hosszú kapufa mellé helyezett a második félidő első szakaszában (2-1), majd

Puhalák

kiváló labdáját

Kazi

lőtte, előbb a kapufára, ismétléskor azonban már a léc alá (3-1). Futószalagon jöttek a hazai helyzetek és ziccerek, ám mindig becsúszott egy-egy apró pontatlanság vagy egy jó ütemben érkező védő, így már csak egy találattal tudta növelni előnyét a Felső Tisza parti alakulat:

Farkas

nagyszerűen ugratta ki Kazit, aki lepasszolta

Péter-Szabónak

, ő visszaadott Farkasnak, s az akció elindítója pedig belőtte a kipasszolt helyzetet (4-1). A hazaiak helyzeteik alapján akár jóval nagyobb gólarányú győzelmet is arathattak volna a vendégek ellen, ám a helyzetkihasználásbeli könnyelműségek miatt ez nem sikerült.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Tisza Volán SC Szeged - Kondorosi TE 4-1 (1-1) Szeged, Felső Tisza parti stadion, 100 néző. Vezette: Széll János. Tisza Volán: Dongó - Buzási, Pénzváltó, Farkas, Grünvald, Szélpál, Szilágyi, Annus, Harmos, Beretka, Rácz. Játszottak még: Heredea, László, Bohus, Péter-Szabó, Puhalák, Mucsi, Varga, Kazi. Vezetőedző: Buchholcz Gábor. A Volán gólszerzői: Rácz, Szélpál, Kazi, Farkas. Buchholcz Gábor: "Csapatommal meg vagyok elégedve, egyetlen probléma a helyzetkihasználással volt, hiszen ha csak helyzeteink felét rúgjuk be, akkor is kétszámjegyű győzelmet aratunk..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.