Sport

Vasárnap EDF DÉMÁSZ Ötpróba futás a rakparton

Vasárnap EDF DÉMÁSZ Ötpróba futás a rakparton

2012. május 3., csütörtök
Vasárnap EDF DÉMÁSZ Ötpróba futás a rakparton

A hétvégén újabb fordulójához érkezik az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012. Szegeden, a RAK-PARTY futáson május 6-án tehetik próbára magukat azok, akik a nyári ötkarikás játékokra készülnek vagy csak egyszerűen egy sportos délelőttre vágynak.

A futóverseny rajtját

Bozsó István

, az EDF DÉMÁSZ mozgássérült munkavállalója indítja, aki maga is aktívan tesz azért, hogy kijusson Londonba. Bozsó István június 29-én kerékpárral indul el Szegedről és pontosan 2012 km kerekezés után tervezi a célba érkezést az olimpiai játékok helyszínére. István egyike lesz annak a 70 főből álló EDF-es munkavállalói csapatnak, akik a londoni olimpiai stadionig tartó váltófutás során futhat az EDF által tervezett és kivitelezett lánggal. Az EDF a 2012-es londoni olimpia és paralimpia hivatalos villamosenergia-szolgáltatója.

A szegedi futópróba részletei:

A próba időpontja:

2012. május 6. (vasárnap) Versenyközpont: Szeged, Huszár Mátyás rakpart, Stefánia előtti útszakasz

Nevezés:

8.30-tól a verseny napján a versenyközpontban az adott futamot megelőző negyed óráig, a Huszár Mátyás rakparton felállított nevezési sátorban Rajt: 10.00-kor a mini táv és 11.00-kor a kis és nagy táv

Útvonal:

Huszár Mátyás rakpart és Boszorkánysziget között kialakított pályán

Távok és pontszámok:

mini-táv: 5.5km – 1 pont, kis táv: 11 km – 2 pont, nagy táv: 22 km – 4 pont Az első 1000 nevező ajándékpólót kap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.