Sport

Labdarúgás: befürdött Gyulán a HFC

Labdarúgás: befürdött Gyulán a HFC

2012. május 21., hétfő
Labdarúgás: befürdött Gyulán a HFC

Elvesztette tavaszi idegenbeli veretlenségét a Hódmezővásárhelyi FC csapata. A vásárhelyiek a dobogóra pályázó Gyula otthonában szenvedtek kétgólos vereséget.

Az előjelek biztatóak voltak a vásárhelyiek számára, hiszen

Szűcs Róbert

valamennyi játékosára számíthatott a Gyula elleni találkozó előtt, míg a fürdővárosiaknál

Zselenyánszki

sárga lapos eltiltás miatt nem léphetett pályára. Az első tíz perc a vásárhelyieké volt, ekkor két nagy helyzete is adódott a vendégeknek, de ezek kihasználatlanul maradtak. A folytatásban gyenge játékot produkáltak a csapatok, a kapuk alig kerültek veszélybe. A 35. percben váratlanul vezetéshez jutottak a hazaiak, Kanyó vezette a vásárhelyi kapu felé a labdát, majd

Antal

és

Kavaric

között kapura tört és a kifutó

Kovács

kapus mellett a kapuba gurított, 1-0. Szünet után sem változott lényegesen a találkozó képe, sok hibával játszott mindkét együttes. A hazai fölény végül újabb gólt eredményezett, a 84. percben a csereként beállt Bagyinszki használta ki az adódó lehetőséget és ezzel biztossá tette a hazaiak sikerét.

Labdarúgó NB III Alföld csoport 26. forduló:

Várfürdő-Gyulai Termál FC - Hódmezővásárhelyi FC 2-0 (1-0)

Gyula, 300 néző. Vezette: Mozsár G.

Gyula:

Harman - Rostás, Vincze, Wéber, Valentényi - Bíró T. (Bagyinszki 59'), Bálint T., Kovács T. (Gyepes 86'), Nagy G. - Kanyó, Szabó M. (Bagó T. 65').

Edző:

Fodor Sándor.

HFC:

Kovács K. - Boros, Antal, Kavaric, Marton - Varga M., Sipos, Bakos (Lékó 83'), Varga I. - Kökény T. (Rácz L. 87'), Domonkos.

Edző:

Szűcs Róbert.

Góllövők:

Kanyó Rudolf (35'), Bagyinszki Attila (84').

Jók:

Vincze, Valentényi, Kovács T., Kanyó, ill. Boros, Varga M. Fodor Sándor:

"Csapatom ma nagyon akart győzni, és ezt végre is hajtották a fiúk."

Szűcs Róbert:

"A helyzeteikkel jobban élő gyulaiak győzelme megérdemelt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.