Sport

Hétfőn éjjel villamosfutás a beteg gyermekekért

Hétfőn éjjel villamosfutás a beteg gyermekekért

2012. május 7., hétfő
Hétfőn éjjel villamosfutás a beteg gyermekekért

A gyermekklinikát támogatják mindazok, akik részt vesznek az I. Éjszakai Villamosfutáson. A szegedi egyetemisták által szervezett jótékonysági akció támogatói éjfél után tíz perccel indulnak az Indóház térről.

Az 1-es villamos vonalán haladnak végig az I. Éjszakai Villamosfutás résztvevői, s mindössze két helyen, a Széchenyi tér füvesített szakaszán, illetve a Vásárhelyi Pál úti megálló után a Pulz utcai szakaszon hagyják el a síneket. A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzata által szervezett jótékonysági akcióra a Facebookon már több mint négyszázan jelentkeztek. A nevezési díj ezer forint, a befolyó összeget teljes egészében a gyermekklinikának ajánlják fel a szervezők. Az első 200 befutó egy a versenyre készített pólóval lesz gazdagabb, de a többieknek is lesz még esélyük, hiszen minden nevező között további értékes ajándékokat sorsolnak ki. A versenyre az Indóház téren lehet regisztrálni május 7-én, hétfőn 22 órától 23.30- ig. A futók célba érkezésnek várható ideje 0.25 és 1.00 óra között várható. A verseny után külön a sportolók részére villamosjáratok indulnak az Indóház térre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.