Sport

Kézilabda: Sulc és Zubai lőtték az év góljait + VIDEÓ

Kézilabda: Sulc és Zubai lőtték az év góljait + VIDEÓ

2012. április 17., kedd
Kézilabda: Sulc és Zubai lőtték az év góljait + VIDEÓ

A VTV Szeged idén is meghirdette pickes gólszépségversenyét, melyen a nézők szavazatai alapján a legszebb találatnak Fero Sulc elképesztő kínaija bizonyult.

Frantisek Sulc

kapta a legtöbb szavazatot, így a szlovák átlövő Tatabánya ellen szerzett parádés gólja lett az év legszebb szegedi találata a VTV Szeged Pick idei gólszépségversenyén -

olvasható a városi televízió honlapján

. A találat

a Tatabánya elleni

február 22-i hazai mérkőzés utolsó pillanataiban született. A szlovák válogatott átlövő

Ancsin Gábor

passzát a hatosra berepülve kapja el, majd a levegőben a kapunak háttal fordulva a lábai között dobja el, kialakítva a 28-17-es végeredményt. A népszerű Fero a szavazatok 29%-át begyűjtve végzett az élen. A második helyen

Zubai Szabolcs

zárt (22%), aki a Tata elleni góljával került be a versenybe, míg a nézők és a szurkolók Sulc (11%) MKB Veszprém elleni találatát választották meg a harmadik legszebb szegedi gólnak. Az Aréna c. sportműsorban a csapat által dedikált labda is gazdára talált.

Tatai Péter

, a Pick válogatott kapusa a voksolók közül

Nagy Magdolna

nevét húzta ki az üveggömbből. http://www.youtube.com/watch?v=lSg19VnaV8U

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.