Sport

Ismét vízre szállnak a sárkányok

Ismét vízre szállnak a sárkányok

2012. április 18., szerda
Ismét vízre szállnak a sárkányok

A tavalyi verseny nagy sikerére való tekintettel április 22-én ismét megtartják a „Sárkányok a Vízen” szabadidős sárkányhajó versenyt.

A délután kettő órától kezdődő rendezvénynek ezúttal a Nemzeti Kajak-Kenu és Evezős Olimpiai Központ (Maty-ér) ad otthont. Célja a fiatal tehetséges kajakosok és kenusok támogatása mellett az, hogy egy igazi szabadidős, sportos vasárnap délutánon vehessenek részt a vízi sportokat kedvelő családok és azok, akik már találkoztak, vagy még nem találkoztak igazi sárkányokkal. A rendezvényre a belépés ingyenes, adományokat azonban bárkitől elfogadnak: a befolyt összeget az utánpótlás versenyzők eszközparkjának javítására, a fiatal sportolok eredményei alapján történő egyéni támogatására, használják fel. A részletes programokért kattintson

az alábbi linkre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.