Sport

Vízilabda: Vásárhelyen játszik a Beton a Mladosttal

Vízilabda: Vásárhelyen játszik a Beton a Mladosttal

2012. március 7., szerda
Vízilabda: Vásárhelyen játszik a Beton a Mladosttal

Hódmezővásárhelyen, a Gyarmati Dezső uszodában rendezik az A-Híd Szeged Beton VE Mladost Zagreb elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjének hazai visszavágóját április 18-án.

Túllépve a keddi

botrányos véget ért Honvéd elleni bajnoki találkozón

, az A-Híd Szeged Beton férfi vízilabdacsapata gőzerővel készül a március 14-én, szerdán 17.45-kor kezdődő Mladost Zagreb elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre. Az első meccset idegenben vívja a szegedi együttes. Eldőlt, hogy a visszavágót április 18-án, szerdán Hódmezővásárhelyen, a Gyarmati Dezső uszodában rendezik. A zágrábi meccsre a klub szurkolói buszt indít kellő számú jelentkezés esetén. Az út 3000 forintba kerül, ami tartalmazza a meccsbelépőt is. Március 14-én reggel 8 órakor indul a Szeged Étterem elől a busz. Jelentkezni a +36 30/299-3933, és a +36 20/956-9508-as telefonszámon lehet. Az A-Híd Szeged Beton VE szombaton Szentesen játszik bajnokit, majd hétfő este és kedd délelőtt Újvidéken kétkapuzik, kedd este pedig már a horvát fővárosban tréningezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.