Sport

Kézilabda: sima Pick-győzelem Mezőkövesden

Kézilabda: sima Pick-győzelem Mezőkövesden

2012. március 14., szerda
Kézilabda: sima Pick-győzelem Mezőkövesden

Kissé nehézkes kezdést követően sima, kilenc gólos győzelmet aratott a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Mezőkövesden az NB I-ben.

Az őszi, hazai 42-27-es Pick-győzelem is előrejelezte, hogy a hazaiaknak egyértelműen csak a tiszte helytállás lehet a cél

Skaliczki László

gárdájával szemben. Ennek dacára elég nehézkesen indult a mérkőzés a vendégeknek, kevés gól született az első félidő első felében, s egészen a 18. percig a mezőkövesdieknek sikerült előnyhöz jutniuk. Ekkor

Vadkerti Attila

egyenlítését

Rajko Prodanovics

gólja formájában már szegedi találat követte, s innentől már nem is adta ki kezéből a meccset a Pick. A második félidőben a fiatalok is sok játéklehetőséghez jutottak a Tisza-parti alakulatnál, mely végül sima 29-20-as győzelmet aratott.

Férfi kézilabda NB I 16. forduló (pótolt):

Mezőkövesd - Pick Szeged 20-29 (9-12)

Pick Szeged:

TATAI - VADKERTI 4, Sulc 4, Zubai 2, Czina, Buday 2, PRODANOVICS 6.

Csere:

Mikler, Tóth M. (kapusok), Lékai 2, BEOCSANIN 4, Pribanic 1, BAJORHEGYI 4, Nagy N., Tóth B. 1.

Vezetőedző:

Skaliczki László.

Mezőkövesd:

TÓTH K., Holló (kapusok), Bécsi 3, Szabó T. 4, Németh T. 1, Korsós, Rosta, Kiss G., Gubó 2, Morva 1, MOLNÁR F. 5, FEKETE L. 3, Kupi 1, Kovács P., Bán, Fekete D.

Vezetőedző:

Buday Ferenc.

Hétméteres:

5/3, ill. -

Kiállítás:

-, ill. 10 perc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.