Sport

Futsal: itthon tartaná a három pontot az UTC

Futsal: itthon tartaná a három pontot az UTC

2012. február 19., vasárnap
Futsal: itthon tartaná a három pontot az UTC

Hétfő este az Üllő FC Cső-Montage együttesét fogadja az UTC Futsal Team az NB I 17. fordulójában, az egyetlen csapatot, amellyel ősszel döntetlent játszott a Brinszky-legénység.

Ősszel az egyik legjobb meccsét játszotta az UTC együttese Üllőn a Cső-Montage otthonában elért 4-4 alkalmával. A hétfői vendégek azóta meglehetősen rapszodikus teljesítményt nyújtottak találkozóik folyamán: ősszel idegenben megverték az Aramist (8-5), vendégként legutóbb pedig a sereghajtó Nagykátát páholták el alaposan (9-3), továbbá egy-egy 3-3-as döntetlent játszottak otthon a Berettyóújfaluval, illetve Szombathelyen. Ugyanakkor például a Csömör győzni tudott Üllőn (4-2), akárcsak a Gödöllő (6-2), a DEAC otthonában pedig 7-4-es vereség várt Reveland Zoltánékra. A csapat jelenleg 9. helyen áll az UTC mögött, 16 pontjával és folyamatosan csökkenő esélyekkel arra, hogy a felsőházi rájátszásba kerüljön.

Online

Az UTC Futsal Team és az Üllő FC Cső-Montage hétfő esti futsalmérkőzését portálunkon is követhetik folyamatosan frissülő, szöveges online közvetítés formájában 19 órától. Szurkoljunk együtt a hazai csapat sikeréért!

"A Cső-Montage ellen hatpontos mérkőzésre számítok, de remélem a fiúk itthon tartják a három pontot" - közölte

Erhardt Szilárd

technikai vezető. "Még az út elején tartunk, nagypályás játékosaink vannak, akik ebben az időszakban a klubjaikban hóban-sárban alapoznak, így elég nagy terhelést kapnak, s ez a legutóbbi két mérkőzésünkön ki is ütközött. A profi futsalcsapatoknál csak a futsal van, s ők ilyenkor vannak a csúcson. Mi nem így állunk, jelenleg mindenki nagyon le van terhelve, de bízom benne, hogy az évek folyamán eljutunk oda, hogy a mi játékosaink is csak a futsalt fogják űzni, s fokozatosan profi egyesületté válunk. A hétfői nagyon fontos mérkőzés így a bajnokság alapszakaszának vége felé. Reméljük nem jön közbe senkinél sem sérülés, így ha minden jól megy a legerősebb keretünkkel várhatjuk az üllőieket" - tette hozzá. A hétfő esti futsal a megszokott időpontban, este 19 órakor kezdődik az újszegedi sportcsarnokban. A belépőjegy ára továbbra is 500 forint, a belépés hölgyeknek és diákoknak ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.