Sport

Labdarúgás: a fiatalok nyerték a „Hüvös-csapatok” meccsét

Labdarúgás: a fiatalok nyerték a „Hüvös-csapatok” meccsét

2012. január 21., szombat
Labdarúgás: a fiatalok nyerték a „Hüvös-csapatok” meccsét

Az FK 1899 Szeged és a SZEOL-Tisza Volán SC U19-es korosztálya játszott egymás ellen a Felső Tisza parti stadionban. A két csapatban közös, hogy azonos a vezetőedző személye: mindkét gárdát az agilis és kemény kezű Hüvös Gábor vezényli.

A péntek esti összecsapáson fordulatos csatát vívott egymással a két kék-fekete brigád, a rutint végül legyőzte a fiatalos erő és lendület. Az első félidőben még 1-1-gyel fordulhattak a csapatok, de a második játékrészben három találattal növelték előnyüket az ifjak.

Felkészülési mérkőzésen:

SZEOL-Tisza Volán SC U19 - FK 1899 Szeged 4-1 (1-1).

Szeged, Vezette: Borbás.

SZEOL-Tisza Volán U19:

Garamvölgyi (Szabó M.) - Heredea, Dóra T., Szecska, Bartha, Szalai (Ács P.), Forró (Hodák), Klippel (Reisinger), Péter-Szabó (Csuka), Varga M., Szabó T. (Veréb). Edző: Hüvös Gábor.

FK 1899 Szeged,

I. félidő: Brunczvik - Meszes, Havas, Dervaderics, Fodor I., Murányi, Imre Z., Nagy V., Herczeg, Stefkovics, Dóra J. II.félidő: Brunczvik - Burzon Martin, Turján, Burzon Márk, Szegedi, Lukács, Lednitzky, Kaiser, Kálmán L., Majoros, Holecska. Edző: Hüvös Gábor.

Gólszerzők:

Varga M., Veréb, Heredea (2), illetve Stefkovics

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.