Sport

Vízilabda: újra kifogná a nagy halat a Beton

Vízilabda: újra kifogná a nagy halat a Beton

2011. december 13., kedd
Vízilabda: újra kifogná a nagy halat a Beton

A kupagyőztes, és a bajnokság alapszakaszának őszi felét veretlenül nyerő Szeged Beton a Bajnokok Ligájában is visszavágna a Vasasnak, a pár héttel ezelőtti vereségért.

"A Vasas egy nagyon nagy hal, nem csak itthon, hanem a nemzetközi mezőnyben is. Most sikerült kifognunk, de holnaptól már azon kell dolgoznunk, hogy jövő héten, amikor ismét jönnek, akkor is nagyon jó meccset tudjunk játszani" - nyilatkozta a múlt hét hétfői

Vasas elleni bajnoki diadal

utáni pillanatokban

Vincze Balázs

a medence szélén tülekedő újságíróknak. Elérkezett a "jövő hét", szerdán kora este, 17.30-tól pedig elérkezik az alkalom is a horgászatra. Ám ezúttal nem a bajnokságban, hanem a nemzetközi porondon, ahol Fortuna keserű gúnyt űzve hazánk élcsapataival, egy csoportba hozta össze őket, így ellehetetlenítve, hogy mindhárom magyar csapat kivívhassa a továbbjutást a nyolc közé a főtábláról.

Online

Ha úgy adódna, hogy nem tud kilátogatni az év meccsére, akkor kövesse velünk online a monitor előtt, hiszen mint mindig, ezúttal is, folyamatosan frissülő, szöveges tudósítás formájában számolunk be a derbi pillanatairól!

Igaz, a Tisza-parton nem kesergünk nagyon, hiszen a Szeged Beton káprázatos, világraszóló bravúrral verte idegenben a verhetetlen Partizan Beogradot, majd az egri hősöket is legyűrte. A megálljt a Vasas parancsolta a rendíthetetlenül menetelő - avagy talán a lábtempó találóbb kifejezés, már csak a sportágból adódóan - Vincze-gárdának, a Komjádi-uszodabeli 9-12-es eredmény azonban aligha szeghette kedvét belgrádi héroszainknak. "Ha ezt a szerdai meccset is begyűjtenénk, akkor négy forduló alatti három győzelmünkkel már mindenféleképpen elégedettek lehetnénk. Persze, ha szerdán győzni akarunk, akkor nem szabad annyit hibáznunk, mint tettük azt támadásban az utolsó mérkőzésen, s védekezésben az első meccsen. Úgy gondolom tanultunk hibáinkból, s egy olyan Szeged fog szerdán vízbe szállni, amely megmutatja, hogy nem véletlenül nyert magyar kupát" - mondta el portálunknak

Molnár Tamás

, a Beton háromszoros olimpiai bajnok centere, aki a legutóbbi, Kaposvár elleni bajnoki találkozón hat fantasztikus góllal hangolt a hétközi BL-derbire. Az év utolsó mérkőzése tehát vérbeli rangadó lesz, ahol a hazai csapat a továbbjutás küszöbére léphet. A szuperrangadót szerdán 17.30-tól rendezik az újszegedi sportuszodában. A 14 éven aluliak és a nyugdíjasok ingyen szurkolhatják végig a meccset.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.