Sport

Hátország: 9. helyen zárja az őszt a SZAK U17

Hátország: 9. helyen zárja az őszt a SZAK U17

2011. november 30., szerda
Hátország: 9. helyen zárja az őszt a SZAK U17

November közepére befejezte az őszi szezont a Szegedi AK U17-es leány utánpótláscsapata. Az utolsó két fordulóban nem sikerült betalálniuk ellenfeleik kapujába a szegedi lányoknak.

A 10. fordulóban az MTK együttese látogatott a Felső Tisza parti stadionba, s a mindössze 10 emberrel kiállni tudó hazaiak egy félidőn át bírták tartani magukat az erős ellenféllel szemben - a vége sima 4-0-s Hungária körúti győzelem lett, a második félidő elején, illetve derekán gyors egymásutánban kapott két-két góllal. Az őszi zárófordulóban Nyíregyházára utaztak

Csehó-Kovács Ferenc

tanítványai, ahol ugyancsak nem termett babér számukra: a hazai Nyírség NSC nem sokkal kezdés után, majd közvetlenül a szünet előtt szerzett góljaival 2-0-s előnyre tette szert, amit a második félidő elején növeltek háromra, s előnyüket magabiztosan végig megtartották. A SZAK-leányok így a tabella 9. helyén zárják az őszt, egy győzelemmel és két döntetlennel, mindössze 4 lőtt és 33 kapott góllal, megelőzve a pontlevonásokkal sújtott Győri Dózsát és Újpestet. A gyenge szereplés magyarázata, hogy a lányok nagy része a felnőtt csapatban is helyt kell álljon, valamint a futsal NB I-ben is jó páran tagjai a Boszorkányok keretének.

Leány U17-es bajnokság 10. forduló:

Szegedi AK - MTK Hungária FC 0-4 (0-0)

Szeged, Felső Tisza parti stadion, 50 néző. Vezette: Túri (Nyakas, Juhász).

SZAK:

Gula - Mucsi, Harcel, Marsi, Koncz, Lévai, Madarász, Kakuszi, Perneki, Csányi.

Edző:

Csehó-Kovács Ferenc.

Gólszerzők:

Kókány (38'), Gyöngyösi (3'), Nagy A. (50'), Sohajda (52').

Leány U17-es bajnokság 11. forduló:

Nyírség NSC - Szegedi AK 3-0 (2-0)

Nyíregyháza, Nyíregyháza Vasutas SC Stadion, 50 néző. Vezette: Kovács Z. (Nagy F., Fehér).

SZAK:

Gula - Szabó K., Marsi, Harcel, Nagy Dzs., Lévai, Hartai, Mucsi, Koncz, Kakuszi, Perneki.

Edző:

Csehó-Kovács Ferenc.

Gólszerzők:

Kiss F. (2'), Urai (34'), Balogh E. (37').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.