Sport

Labdarúgás: szerződést bontott Mátóval a HFC

Labdarúgás: szerződést bontott Mátóval a HFC

2011. október 26., szerda
Labdarúgás: szerződést bontott Mátóval a HFC

Október 25-i hatállyal a Hódmezővásárhelyi FC vezetésének kezdeményezésére a klub közös megegyezéssel felbontotta kétéves amatőr szerződését Mátó Attilával, az NB III-as labdarúgócsapat középpályásával.

Mátó Attila

a nyári átigazolási időszakban került Szabadkígyósról a HFC-hez. A Csanádapácáról indult, majd Orosházán és a Békéscsabai UFC-ben pallérozódott labdarúgó az elmúlt bajnoki évben a kígyósi NB III-as csapat meghatározó embere volt, egyetlen mérkőzést hagyott ki sárga lapok miatt, 25 találkozón 8 gólt jegyzett. A középpályás a nyáron érezhetően jelentős edzéshiánnyal küzdött, de a klub szakmai vezetése bízott abban, hogy Vásárhelyen néhány hét elteltét követően képes lesz utolérni a többieket és a csapat hasznos tagja lesz. A felkészülési találkozókon rendszeresen lehetőséget kapó labdarúgó a bajnoki rajton még kezdőjátékosként szerepelt, bár a második félidőben lecserélték az Üllőn 3-2-re elveszített idénynyitón. A folytatásban az akkori edző,

Kandó Róbert

a további négy találkozón csereként állította be 15-25 percnyi lehetőséget biztosítva a 20 éves játékos számára. Sajnos Attila nem élt a lehetőségekkel, így a Szűcs-érát Dabason már a padon kezdte.

Szűcs Róbert

, a HFC új edzője az elmúlt négy találkozón már csak "időhúzó" csereként állította be, amelyet Mátó érezhetően nehezen viselt. Kedden a klub és a játékos tárgyalóasztalhoz ült és a mindkét félnek leginkább megfelelő elválást választották megoldásként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.