Sport

Kézilabda: kötelező győzelemre készül a Pick Szeged

Kézilabda: kötelező győzelemre készül a Pick Szeged

2011. szeptember 22., csütörtök
Kézilabda: kötelező győzelemre készül a Pick Szeged

Pénteken 18 órától játssza soron következő bajnoki mérkőzését a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a vendég Mezőkövesd ellen. A cél egyértelműen a két pont magabiztos itthon tartása.

Itt-ott döcögős játékkal, de simán vette eddigi akadályait a Pick Szeged megújult együttese az NB I eddigi fordulóiban, kivételt ez alól talán a Balatonfüred elleni idegenbeli találkozó képez, melyen ugyan végig több góllal is vezetett

Skaliczki László

együttese, ám az utolsó pillanatokban csaknem egyenlítettek a hazaiak. A Mezőkövesd elleni hazai találkozón aligha várhatók hasonló izgalmak, hiszen az elmúlt szezonban idegenben 39-30-ra, míg hazai pályán 34-24-re nyert a Pick. A pénteki vendégcsapat jelenleg egyike a 0 ponttal sereghajtó négy alakulatnak, eddigi találkozóikon idegenben kikaptak Kecskeméten és Tatabányán, hazai környezetben pedig a megerősödött Csurgótól és a bajnok Veszprémtől szenvedtek sima vereségeket. A szegedi klub honlapjának tájékoztatása alapján a Pickből mindenki egészséges, a régóta sérült, válogatott

Mikler Roland

ismét a keretben lesz, míg

Dusan Beocsanin

továbbra is rehabilitáción vesz részt. A csapat Bajnokok Ligája szereplésével kapcsolatos hír, hogy eldőlt a Partizan Beograd elleni idegenbeli találkozó időpontja: a BL-meccsre október 23-án, vasárnap 19 órakor kerül sor a szerb fővárostól 60 kilométerre fekvő Vrsacban. Lékaiék a nemzetközi kupaszereplést október 2-án, vasárnap kezdik meg a Kiel ellen, a találkozónak az újszegedi sportcsarnok ad otthont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.