Sport

Futsal: Trucz Zsolt a Haladás ellen is betalálna

Futsal: Trucz Zsolt a Haladás ellen is betalálna

2011. szeptember 30., péntek
Futsal: Trucz Zsolt a Haladás ellen is betalálna

Újabb hazai meccsre készül az UTC-Junior Sport együttese hétfő este, ezúttal az NB II tavalyi nyugati bajnoka, a szombathelyi Haladás lesz az ellenfél. A hazaiak bajai légiósa, Trucz Zsolt bízik a hazai diadalban.

Újabb újoncrangadó előtt áll az UTC futsalcsapata, hétfőn a tavalyi másodosztályú nyugati bajnok, a Haladás látogat az újszegedi sportcsarnokba. Hajtós, küzdelmes találkozóra számíthatnak a kilátogatók a két együttes sporttörténelmi első találkozóján, hiszen a vendégek rutinos játékosokból és fiatal tehetségekből álló, gólerős gárdája a legutóbbi fordulóban az UTC-hez hasonlóan ugyancsak elkapta a legutóbb bajnoki ezüstérmes Berettyóújfalut, az Arena Savariában 2-1-re győzve. Tehetségekből és rutinból azonban az UTC-nél sincs hiány, hiszen sokan erősítették az egykori Első Beton csapatát, de

Trucz Zsolt

és

Hernády Márk

személyében két bajai légiós is rengeteget hozzátesz a csapat eredményességéhez. "A hazai meccsek nagyon fontosak, itthon előrébb is tartunk mint idegenben, mindenféleképpen győzelemre számítok. Nehéz meccs lesz az biztos, hiszen ők is meg tudták verni a Berettyót. Hazai pályán mi viszont szerintem csaknem bárkit meg tudunk verni" - latolgatta kérdésünkre az esélyeket Trucz, aki a bajai Beher-Futsal Klub SE színeiben 2006 decemberétől szinte minden alkalommal pályára lépett, s hogy a csapat 10 mérkőzés utáni 2-0-8-as mérlege ezután 11-1-9-re változott, abból 10 meccsen 19 góllal vette ki részét. A Baja nagypályás együttesével az NB II Nyugati csoportját is megjárt 26 éves labdarúgó 2010 november végén szerepelt először az UTC, akkor még másodosztályban menetelő gárdájában, s a tavaszi nyitánytól kezdve gyakorlatilag kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból, 11 találkozón ugyanennyiszer volt eredményes a fekete-fehéreknél, s a Miskolc elleni osztályozómeccseken is betalált egyszer. Az NB I-ben négy forduló alatt (ugyancsak fix kezdőember) háromszor volt eredményes. Reméljük, hétfőn tovább gyarapítja góljai számát a szombathelyiek ellen is. Az UTC-Junior Sport - Admiral-Haladás NB I-es bajnoki futsalmérkőzést hétfőn este a megszokott helyen és időben, azaz az újszegedi sportcsarnokban, este 19 órától tekinthetik meg a kilátogató szurkolók. A SZEGEDma.hu online közvetítésben tudósít a találkozóról, ahogyan azt már megszokhatták olvasóink.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.