Sport

Futsal: Pataki szerint jó ómen lenne a győzelem

Futsal: Pataki szerint jó ómen lenne a győzelem

2011. szeptember 8., csütörtök
Futsal: Pataki szerint jó ómen lenne a győzelem

Hétfő este hazai pályán is bemutatkozik az UTC-Junior Sport NB I-es férfi futsalcsapata az újszegedi sportcsarnokban a Rubeola FC Csömör együttese ellen. Pataki Sándor győzelemben bízik.

A bajnoki rajt nem sikerült a legjobban az újonc UTC-nek az NB I-ben, hiszen a tavalyi 4. Aramis otthonában, megilletődött első félidőt követően hat góllal, 10-4-re kikaptak Pataki Sándorék. A nagypályán az Ásotthalom megyei I. osztályú gárdáját erősítő focista szerint azonban fokozatosan javulni fog a csapatteljesítmény. "Nagyon jó az NB I légköre, érződik a játékon, a játéktudáson, a stíluson és a gyorsaságon, hogy ez már nem az NB II. Az Aramis elleni mérkőzésből kiindulva össze kell szednünk magunkat, még több koncentrációval és odafigyeléssel eredményesebbek lehetünk a későbbiekben. Úgy gondolom jó úton járunk, mindenkin látszik a lelkesedés és a hozzáállás, bízom benne, hogy ez hétfőn kézzel fogható eredménnyé is fog válni" - közölte portálunkkal az Első Beton egykori futsalosa, aki úgy véli, hétfő este, a Rubeola elleni hazai bemutatkozáson reális győzelmi esélyekkel lép parkettre a csapat. "A Csömör együttese osztályozón maradt benn, mindenféleképpen verhető csapatként ítélem meg őket, és ennek megfelelően a magunktól pedig egyértelműen győzelmet várok. Számunkra ez komoly mentális erősítés lenne, emellett szeretnénk az első hazai meccsen kiszolgálni a nézőket, s a további itthoni mérkőzésekre is jó előjel lenne. Bízok a győzelmünkben" - mondta a 27 éves támadó. Az UTC Csömör elleni és egyben első hazai NB I-es találkozójára az újszegedi sportcsarnokban kerül sor szeptember 12-én, hétfőn, este 19 órától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.