Sport

Labirintusban a Homokháti Hungária Kupa versenyzői

Labirintusban a Homokháti Hungária Kupa versenyzői

2011. augusztus 19., péntek
Labirintusban a Homokháti Hungária Kupa versenyzői

Harmadik napjához érkezett a Homokháti Hungária Kupa, a versenyzők ezzel túl vannak a tájékozódási futás első felén. A pénteki napon utcai terepen, és egy telepített erdő labirintusában kellett teljesíteniük.

Benépesült Mórahalom felsővárosi része, klasszikus utcai tájékozódási futással folytatódott a Homokháti Hungária Kupa pénteki napja. A látszólag könnyűnek tűnő települési térképolvasás mellett a futógyorsaság dominált volna, ha nem készülnek meglepetéssel a verseny rendezői. A pálya különlegessége egy telepített erdőben jelzőszalagokkal kialakított labirintus, melyben legalább 6 ellenőrző pont volt elrejtve. Ez a legrutinosabbakat is megzavarta, a mai nap volt versenyeredményt törlő pontkihagyási hiba. Női elitkategóriában

Vera Müllerovát

a következő két napban mar nagyon nehéz lesz befogni, mert megnyerte a mai utcai versenyt is, így már harmadszor lett napi győztes, most 28 perc 33 másodperces idővel. Sokkal szorosabb a verseny férfi elitkategóriában, ahol ma újabb napi győztes lett

Józsa Gábor

(Törekvés SE) személyében. A verseny szombaton és vasárnap az ásotthalmi erdőben folytatódik. Megyei első helyezettek a pénteki napon:

N10D:

Pálfi Fanni

(SZVSE)

N14C:

Czibolya Lili

(Szegedi Bokorugrók)

N15C:

Faragó Mária

(SZVSE)

N21B:

Kisháziné Zombory Erika

(Hód TC)

F10D:

Kovács-Deák Zsombor

(SZVSE)

Nyílt:

Bodó Tibor

(SZVSE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.