Sport

Kézilabda: Ancsinék kivégezték Kanadát

Kézilabda: Ancsinék kivégezték Kanadát

2011. július 20., szerda
Kézilabda: Ancsinék kivégezték Kanadát

Két vereséget követően Kanada földbedöngölésével megszerezte első győzelmét a junior férfi kézilabda világbajnokságon a magyar válogatott.

Az első tíz perc végén még 2-2 volt az állás, eddig tudták tartani magukat a kanadaiak, ezután beindult a magyar henger, és a félidőben már tíz góllal vezettek a mieink, elsősorban

Pásztor Ákos

csaknem hibátlan játéka révén, aki 10 lövésből 9-szer betalált. A szünet után folytatódott a magyar parádé, s az ellenfélnek esélyt sem adva növelte előnyét a Rosta-csapat. A vége 42-21 lett a mieink javára. A Pick Szeged játékosai közül

Ancsin Gábor

ötször volt eredményes, míg

Nagy Norbert

kétszer talált be a második félidő második felében. A magyar válogatott legközelebb csütörtökön lép pályára Svédország ellenfeleként, majd pénteken játszik Iránnal.

Junior férfi kézilabda-világbajnokság, 3. forduló:

Kanada - Magyarország 21-42 (9-19)

A magyar gólszerzők:

Pásztor 9, Antal 6, Ancsin, Borsos 5-5, Iváncsik 4, Gazdag, Takács 3-3, Nagy, Benmiloud 2-2, Bodo 1, Bak, Debreczeni 1-1. Rosta István:

"Örülök a játékunknak, s hogy megszereztük első győzelmünket egy szimpatikus csapat ellen. A legjobb tizenhat közé jutásunk az Irán elleni meccsen dől el pénteken."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.