Sport

Jönnek újra a sárkányok + VIDEÓ

Jönnek újra a sárkányok + VIDEÓ

2011. április 19., kedd
Jönnek újra a sárkányok + VIDEÓ

„Sárkányok a Vízen” néven szabadidős sárkányhajó-versenyt rendeznek április 23-án szombaton délután 14 órától 17 óráig a Nemzeti Kajak-Kenu és Evezős Olimpiai Központban (Maty-ér).

A rendezvény célja: egy igazi szabadidős, sportos vasárnap délután, a vízi sportokat kedvelő családoknak és azoknak, akik már találkoztak, vagy még nem találkoztak igazi sárkányokkal; valamint a fiatal tehetséges kajakosok – kenusok támogatása. Gyakorlási, edzési lehetőség szombaton lesz, 9.30 – 13.30 között az EDF Démász Kupa, Hanzok Őrs Emlékverseny futamainak zavarása nélkül, a pálya végén; az edzési időpontokat kérik előre lekötni az szve@t-online.hu címen, a jelentkezés sorrendjében fogadják az igényeket, időpontegyezés esetén jelentkeznek további pontosításra. A futamok páros versenyek időfutamaival kezdődnek, majd az azonos kategóriák párosainak versenyével folytatódik – így mindenki legalább két futamban vehet részt. A kategóriák a helyszínen lesznek meghatározva a csapatok pontos ismeretében, az összetétel, a kor és a gyakorlottság figyelembe vételével; a versenyen pontos időméréssel abszolút sorrendet is hirdetni tudnak. Már nevezett csapatok: Evezősök, Kis-Tisza Vízi- Sport Csongrád, Fingerprint, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, Kókusz Barátság hajó, Sárkányhajó Egyesület, EDF Démász, SZTE …

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.