Sport

Továbbra is gyűjt az FK az erdélyi csapatnak

Továbbra is gyűjt az FK az erdélyi csapatnak

2011. március 8., kedd
Továbbra is gyűjt az FK az erdélyi csapatnak

A közelmúltban egy erdélyi csapat, a székelyszentmihályi Haladás felhívást tett közzé a világhálón, miszerint nagyon nehéz anyagi helyzetben vannak. Sportfelszereléseket, mezeket, labdákat szeretnének kapni, hogy legyen miben pályára lépni a játékosoknak. Ezt a közleményt olvasta az FK 1899 Szeged, és egyből cselekedtek is.

A csapat és szurkolóik gyűjtésbe kezdtek. Egy garnitúra mezt és a

Cs. Tóth Zoltán

által felajánlott labdát juttatott el személyesen az erdélyi klubnak.

Benczédy Leventének

, a Székelyszentmihályi Haladás vezetője az alábbi sorokat juttatta el az FK-hoz: "Üdvözletem! Nagy örömmel irom le, hogy kérésünk hamar segitőkész emberekre talált. Hála az FK 1899 Szeged focicsapatának, annak lelkes vezetőinek, már pár nappal az itteni fórumon írt kérésem elküldése után azonnal fel is ajánlottak egy rend nagyon szép focimezt meg egy új lasztit, amit szombaton már át is adtak nekünk személyesen. Itt is megköszönve nemes gesztusukat, kívánom Nekik és minden focibarátnak, hogy ezután is ilyen lelkesedéssel végezzék a feladataikat, és akkor a siker nem maradhat el! Adjon az Isten Nekik erőt, egészséget, kitartást." Az elkezdett gyűjtés továbbra is tart. Az FK 1899 Szeged várja a többi klub adományait, amit a közeljövőben ismét személyesen ad át az erélyi csapat képviselőjének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.