Sport

Eger-Beton a vízilabda magyar kupa elődöntőjében

Eger-Beton a vízilabda magyar kupa elődöntőjében

2010. november 2., kedd
Eger-Beton a vízilabda magyar kupa elődöntőjében

Fővárosi és vidéki rangadók lesznek a Theodora férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében, miután kedden a Ferencvárost a Honvéddal, az Egert pedig a Szegeddel sorsolták össze a szövetségben lebonyolított procedúrán.

A négyes döntőnek a Szőnyi úti vasutas uszoda ad otthont.

Az elődöntős program:

november 20.: FTC-Fisher Klíma - Groupama-Honvéd 17 ó ZF-Eger - Szeged-Beton VE 18:30 ó A másnapi finálé időpontjáról még nem határoztak. Ami biztos: a bronzéremért nem szállnak vízbe az elődöntők vesztesei, mindketten MK-harmadikok lesznek. A kupagyőztes indulhat a második számú európai pólós sorozat, a LEN-kupa következő kiírásában. A nők négyes döntőjét szintén a Szőnyi úton rendezik meg, az első helyért november 21-én játszanak a két nappal korábbi győztesek. A november 19-i elődöntő párosítása: Taylor&Nash Universitas Szeged - BVSC-Zugló Diapolo 17 ó Hungerit-MetalCom-Szentes - DF-DVCSH-Corner Ékszer 18:30 ó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.