Sport

Labdarúgás: 0-2-ről fordított a SZVSE + FOTÓK

Labdarúgás: 0-2-ről fordított a SZVSE + FOTÓK

2010. október 31., vasárnap
Labdarúgás: 0-2-ről fordított a SZVSE + FOTÓK
Pocsék első és remek második félidő után magabiztosan győzte le a Csanádpalotát a SZVSE-Gyálarét a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. Hegyesi Zsolt zsinórban negyedik mérkőzésén szerzett gólt. A tizenharmadik helyen tanyázó Csanádpalotát fogadta szombaton délután az ötödik SZVSE-Gyálarét a megyei I. osztályban. A Csongráddal szembeni bravúros 1-1-et követően remek hangulatban várták a találkozót a hazaiak, akik célja egyértelműen a három pont begyűjtése volt. Más eredményt el sem tudtak képzelni Bóka Ferencék (akik ugyanabban az összeállításban vették föl a harcot, mint a bajnok ellen múlt héten), noha nem becsülték le a kiszámíthatatlan látogatókat. A Csanádpalota udvariatlan vendégnek bizonyult abban az értelemben, hogy igencsak meglepte Reguliékat: hamar kétgólos előnyre tett szert az esélytelenebbnek tartott együttes. Kapaszkodott, próbálta megtalálni játékát a vasút, de sokáig csak szenvedtek a vendéglátók. Jót tett az önbizalomnak, hogy Virág István még a szünet előtt szépíteni tudott. A szünetben Bóka Ferenc vezetőedző három helyen is változtatott, s jóval támadóbb szellemű alakulatot küldött vissza. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a második játékrészben sokkal hatékonyabban és eredményesebben futballoztak a SZVSE futballistái: három alkalommal zörgött a csanádpalotai háló. A csapat két mesterlövésze közül Hegyesi Zsolt (aki zsinórban negyedik összecsapásán köszönt be az ellenfél portásának) kilencedik, Dürgő Péter hatodik gólját szerezte a pontvadászatban. A még mindig veretlen SZVSE-Gyálarét (öt győzelem és hét döntetlen a mérleg) jelenleg 22 ponttal áll a tabella ötödik helyén. A következő fordulóban nehéz feladat vár a szegediekre: november 7-én (vasárnap) 13.30-kor Balástyán lépnek majd pályára.

A labdarúgó megyei I. osztály 12. fordulójában:

SZVSE-Gyálarét – Csanádpalota FC 4-2 (1-2). Gyálarét, 100 néző, vezette: Gyuga Zsolt. SZVSE: Reguli – Csobán K. (Környei), Hegyesi Á., Ágoston, Virág, Fröhlich, Simon, Beleznai (Kenderesi), Kozma (Fábián), Dürgő, Hegyesi Zs. Vezetőedző: Bóka Ferenc. Csanádpalota: Flórián – Zielbauer, Sas (Preduti), Molnár Zs., Varga, Csókás, Cost (Nagy T.), Erdélyi, Merlák (Kiss Z.), Halász, Bimbo. Vezetőedző: Molnár László. Gólszerzők: Virág, Hegyesi Zs., Dürgő, Nagy T. (öngól), illetve Molnár Zs. 2. Bóka Ferenc: „Egy szerencsés, majd egy szép akcióból elért góllal hamar komoly előnybe került a Csanádpalota, szerencsére egy pontrúgásból még az első félidő vége előtt sikerült szépítenünk. A szünetben hármat cseréltem, más hadrendben s más taktikával küldtem pályára a fiúkat. A támadóbb felállás meg is hozta gyümölcsét, meg tudtuk fordítani a találkozót, s három ponttal lettünk gazdagabbak. Elégedett vagyok az eredménnyel, ám hozzáteszem: kicsit könnyebb győzelemben reménykedtem.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.