Sport

Kilencéves bajnok a crossmotoron

Kilencéves bajnok a crossmotoron

2010. október 20., szerda
Kilencéves bajnok a crossmotoron

A Tisza-parti Általános Iskola diákja, egy kilencéves ifjú motoros – olasz apuka és magyar anyuka szülötte – Bertotto Tommaso Mattia hároméves kora óta crossmotorozik, halmozza az érmeket a korosztályos versenyeken. A magyar bajnok idei eredményeit alább olvashatják.

A 9-es rajtszámmal induló KTM Racing csapat versenyzője az idei 8 hazai versenyből 5-öt megnyert, 3 alkalommal pedig harmadik helyezést ért el. A Közép-Európai Kupa 6 versenyéből 4-szer indult. Az összesített eredménye IV. helyezés. A franciaországi MX Master Kids Világkupán III. helyezett lett. Olaszországban Moto cross Triveneton (a Nyugat-Kupához hasonlít) 25 versenyző indult az 50 és a 65 köbcentiméteres kategóriában, Bertotto összetettben a VIII. helyezést érte el. Az ifjú tehetség október 10-én először indult az Enduro Olasz Bajnokságon, és I. helyezést érte el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.