Sport

Janics Natasa szponzori szerződése és alapítványa

Janics Natasa szponzori szerződése és alapítványa

2010. szeptember 1., szerda
Janics Natasa szponzori szerződése és alapítványa

Janics Natasa háromszoros olimpiai és 18-szoros világbajnok, a poznani kajak-kenu világbajnokság legeredményesebb versenyzője szerdán támogatói megállapodást kötött az EDF DÉMÁSZ Zrt.-vel, és bejelentette az utánpótlást segítő alapítványának létrehozását. Az EDF DÉMÁSZ Vízisport Egyesület versenyzőjének 2012-es londoni olimpiára való felkészülését segíti a most megkötött megállapodás.

Az EDF DÉMÁSZ Vízisport Egyesület versenyzője - aki a múlt hónapban rendezett poznani vb-n három arany- és két ezüstéremmel a legeredményesebb volt - kifejtette: az EDF DÉMÁSZ támogatása hozzájárul ahhoz, hogy a legjobb körülmények között és kiváló feltételekkel készülhessen a jövő évi szezonra.

Thierry Le Boucher

, a társaság elnök-vezérigazgatója a szerdai sajtótájékoztatón elmondta: az EDF sport iránti elkötelezettségét mutatja, hogy évek óta névadó szponzora a szegedi vízisport-egyesületnek, támogatja

Vajda Attila

olimpiai bajnok kenust,

Varga Tamás

világbajnok evezőst,

Hosszú Katinka

világ- és Európa-bajnok úszót, és a csoporthoz most kapcsolódik

Janics Natasa

. A kajakos utalt rá: azon túl, hogy az ő nyugodt londoni felkészülését biztosítja, a fiatalok számára is ösztönző lehet a megállapodás, hiszen láthatják, ezt a sportágat is szponzorálásra érdemesnek tartják. A versenyző bejelentette a Janics Natasa Kajak-kenu Utánpótlás Alapítvány létrehozását, mely azoknak a gyerekeknek kíván segíteni, akik nehéz helyzetük miatt sokszor az egyesületi tagdíjat sem tudják befizetni. A támogatásnál kiemelten kezelik a vidéki gyerekeket, mert - amint Janics megjegyezte - az ő sportolásuk a budapestiekénél is nehezebb.

Schmidt Gábor

, a szövetség főtitkára a jövő évi szegedi kajak-kenu vb-vel kapcsolatban hangsúlyozta, hogy akárcsak 2006-ban, jövőre is több újdonsággal állnak elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.