Sport

Torontál UTCabált tartanak szombaton

Torontál UTCabált tartanak szombaton

2010. augusztus 19., csütörtök
Torontál UTCabált tartanak szombaton

Többéves hagyományra tekint vissza az újszegedi Torontál UTCabál rendezvénye. Még Szabó László újszegedi képviselő kezdeményezte közösségszervező szándékkal, amelyhez mára a városrész sportegyesülete, az Ujszegedi Torna Club (UTC) is csatlakozott, s most szombaton egy egész napos sport és kulturális rendezvényen szórakozhatnak a kilátogatók.

Gidai Sándor,

az UTC elnöke, a rendezvény főszervezője portálunknak elmondta, hogy mindenkit szeretettel vár augusztus 21-én a Torontál UTCabálra a Kertész utca 3. szám alatti UTC-pályán, ahol az egyesület íjászai tartanak bemutatót, hallhatnak néprajzi előadásokat, egész napos gyerekprogramok várják a kicsiket. A nap sportos fő attrakciója a megyei I. osztályba feljutott futballcsapatuk bajnoki mérkőzése a tavalyi bajnok Csongrád ellen.

A Torontál UTCabál programja:

10.00: Megnyitó - Gidai Sándor UTC-elnök 10.00 - 13.00: Gyermekfoci 10.30 - 13.00: Íjászbemutatók 11.00 - 14.00: Pónilovaglás és sétakocsikázás 14.00 - 15.00: Mód László és Simon András néprajzkutatók: Néprajzi barangolások Torontálban ismeretterjesztő előadás 15.00: Füvészkert-látogatás szervezett csoportban 15.00: UTC-Csongrád ifjúsági labdarúgó-mérkőzés 17.00: UTC-Csongrád felnőtt megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.