Sport

Labdarúgás: hétvégi időpont- és helyszínmódosítások

Labdarúgás: hétvégi időpont- és helyszínmódosítások

2010. június 4., péntek
Labdarúgás: hétvégi időpont- és helyszínmódosítások

A szélsőségesen sok csapadék miatt az alábbi mérkőzések helyszíne és időpontja módosul a megyei labdarúgó-bajnokságokban a 2010. június 5-6-i fordulóban - tájékoztatta portálunkat a CSLSZ.

A változások:

1.

A 2010. június 5-én 15 órára Bordányba kiírt Bordány-Szatymaz ifjúsági mérkőzésre - a víz alatt lévő bordányi pálya használhatatlansága miatt - az eredeti időpontban, de új helyszínen, Ruzsán kerül sor.

2.

A 2010. június 5-én 17 órára kiírt Bordány-Szatymaz felnőtt mérkőzésre az eredeti időpontban, de szintén Ruzsán kerül sor.

3.

A 2010. június 5-én 17 órára kiírt Újszentiván-Apátfalva ifjúsági mérkőzésre – a reménytelenül víz alá került újszentiváni pálya miatt – 2010. június 6-án 10 órától Makón, a műfüves pályán kerül sor.

4.

A 2010. június 5-én 17 órára kiírt Újszentiván-Apátfalva felnőtt mérkőzésre 2010. június 6-án 12 órától szintén Makón a műfüves pályán kerül sor.

5.

A 2010. június 6-án 17 órára kiírt Domaszék- Hódmezővásárhelyi FC III.-Bercsényi mérkőzés elmarad, mivel a vásárhelyi katonacsapat játékosait az észak-magyarországi árvízvédelmi munkálatokra vezényelték.

6.

A jelenlegi állapot szerint a többi megye I. osztályú és megye II. osztályú mérkőzést az eredeti helyszínen és időpontban tudnak lejátszani, ezért a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség ezúton mond köszönetet a pályák játékra alkalmassá tételén megfeszített erővel dolgozó csapatoknak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.