Sport

Labdarúgás: Völgyi Roland újra a helyes úton

Labdarúgás: Völgyi Roland újra a helyes úton

2010. május 3., hétfő
Labdarúgás: Völgyi Roland újra a helyes úton
Két döntetlent követően végre újra győzni tudott a SZVSE-Gyálarét gárdája a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A sikerből Völgyi Roland három góllal vette ki a részét. A klasszikus mesterhármas remélhetőleg visszaadja a remek támadó önbizalmát. A kiesés ellen küzdő Tiszasziget otthonába látogatott vasárnap a SZVSE-Gyálarét, mely a Kiskundorozsmától elszenvedett vereség, illetve a Balástya, majd a Mindszent elleni döntetlent követően nagyon szeretett volna újra győzelemnek örülni a bajnokságban. Ennek megfelelően támadólag léptek föl a vendégek, s gyakorlatilag 45 perc alatt el is döntötték a három pont sorsát. Ehhez nem is kellett más, mint Völgyi Roland három találata. A vasutasok gólfelelőse ősszel bombaformában futballozott, húsz alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját. Tavasszal eddig kevésbé volt szerencsés, a tiszaszigeti derbi előtt négy gólt jegyzett, s utoljára egy hónappal ezelőtt, Szentesen, a SZVSE-Gyálarét utolsó sikere alkalmával ünnepelhetett. Most viszont háromszor is fogadhatta a társak gratulációját (második gólját büntetőből szerezte). Völgyi ezzel most huszonhét találattal vezeti a góllövőlistát a huszoneggyel álló kisteleki Koncz Miklós előtt. Visszatérve Tiszaszigetre, a második félidőben a hazaiak birtokolták többet a labdát, s fölényük a 68. percben góllá is érett. A szépítés tehát sikerült, de többre már nem futotta erejükből, így Udvariék győzelmével végződött az összecsapás. A SZVSE-Gyálarét jelenleg 44 pontos, s továbbra is az ötödik helyen áll. A következő fordulóban a Csanádpalotát fogadja a gárda. A meccset május 9-én (vasárnap) 17 órakor rendezik Gyálaréten. Előtte azonban még egy kupameccs is vár Papp Róbert alakulatára. A tét nem kisebb, mint a főtáblára jutás, az ellenfél pedig az NB III-as Hódmezővásárhelyi FC. Erre a találkozóra május 5-én (szerdán) 17 órai kezdettel kerül majd sor Gyálaréten.

A labdarúgó megyei I. osztály 24. fordulójában:

Károlyi DSE-Tiszasziget – SZVSE-Gyálarét 1-3 (0-3) Tiszasziget, vezette: Eke László. Tiszasziget: Flórián – Borbola, Herczeg, Kószó, Papp, Kozma, Jaksa, Szűcs, Farkas, Tóth (Czibere 55'), Szalma. Vezetőedző: Süveg József. SZVSE-Gyálarét: Udvari – Szigeti, Hegyesi Á., Virág, Ágoston (Vér 86'), Dürgő, Kenderesi, Simon (Mangó 55'), Lajkó, Hegyesi Zs. (Magyar 55'), Völgyi. Edző: Papp Róbert. Gólszerzők: Szalma (68'), illetve Völgyi R. 3 (23', 33', 45'). Papp Róbert: „Az első félidőben nagyszerűen játszott a csapat. A második játékrészben sérülés, illetve taktikai okok miatt cseréket hajtottunk végre, melyek következtében visszaestünk. Élesben igyekeztünk kipróbálni egy új felállást, de ez sajnos nem vált be. A szünetet követően jobb volt a Tiszasziget, megérdemelten szépítettek a hazaiak. Készülünk a szerdai, Vásárhely elleni kupameccsre, ahol szeretnék helytállni. A szokásainkhoz híven ezúttal is több ifijátékosnak adunk majd lehetőséget a kupában.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.