Sport

Férfi kézilabda BL: kötelező a Szegednek nyerni

Férfi kézilabda BL: kötelező a Szegednek nyerni

2010. február 9., kedd
Férfi kézilabda BL: kötelező a Szegednek nyerni

Amennyiben a Pick Szeged nem nyer szerdán (19 ó) a görög PAOK Szaloniki otthonában, akkor gyakorlatilag elbúcsúzhat nyolcaddöntős álmaitól a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

A januári, ausztriai Eb után szerdától indul újra a BL "mókuskereke", és a Tisza-partiak nem állnak jól: hat forduló után csoportjukban csak az ötödikek, idegenben még nem szereztek pontot, egyetlen sikerüket pedig éppen a PAOk ellen aratták, még október 10-én (27-24). Igaz, a görögök még pontot sem szereztek, és átlagban 12,33 góllal kapnak ki. Egy újabb győzelemmel sikerülne életben tartani a reményt, de kell még legalább egy bravúr a sorozat hátralévő részében. A másik magyar BL-érdekelt, az MKB Veszprém vezeti csoportját, és legközelebb szombaton lép pályára, amikor is fogadja a francia Chambéryt.

A csoport, állás a 7. forduló után:

1. Montpellier (francia) 10 pont, 2. Valladolid (spanyol) 9, 3. Csehovszki Medvegyi (orosz) 8, 4. Constanta (román) 6, 5. Pick Szeged 3, 6. PAOk Szaloniki (görög) 0 A csoportból az első négy helyezett jut a nyolcaddöntőbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.