Sport

Vízilabda: Baksa és Török Volvo Kupán

Vízilabda: Baksa és Török Volvo Kupán

2010. február 16., kedd
Vízilabda: Baksa és Török Volvo Kupán

Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte azt a 19 játékost, aki a jövő héten, hétfőtől péntekig együtt készül. Az edzések mellett négy hivatalos mérkőzés is szerepel a programban: hétfő este Miskolcon Kanada, szerdától péntekig a hódmezővásárhelyi Volvo Kupán Ausztrália, az Egyesült Államok és ismét Kanada együttese lesz az ellenfél.

A meghívottaknak a válogatott honlapja, a www.vlv.hu által közzétett listája nem okozott meglepetést: a szakvezető újra bizalmat szavazott az év első edzőtáborozásán részt vett 17 pólósnak, közte a külföldön játszó magyarok közül az "olasz" Madaras Norbertnek (Pro Recco) és a "montenegrói" Steinmetz Ádámnak (Primorac Kotor). E társasághoz csatlakozik a sérüléséből felépült háromszoros olimpiai bajnok kapus, Szécsi Zoltán, továbbá a tavaly novemberi, martfűi edzőtáborozásra már meghívott KSI-s tehetség, a balkezes Vámos Márton.

A meghívottak:

kapusok: Baksa László (Szeged), Gergely István (Honvéd), Nagy Viktor (Vasas), Szécsi Zoltán (Eger) mezőnyjátékosok: Bundschuh Erik (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Hárai Balázs (Eger), Hosnyánszky Norbert (Vasas), Kis Gábor (Vasas), Madaras Norbert (Pro Recco), Marnitz Gergő (Honvéd), Mátyás Zoltán (FTC), Steinmetz Ádám (Primorac Kotor), Szivós Márton (Honvéd), Tóth Márton (FTC), Török Béla (Szeged), Varga Dániel (Vasas), Varga Dénes (Vasas), Vámos Márton (KSI) "A gyakorlás mellett meg fogunk próbálni mind a négy meccsen egyidejűleg jól is játszani, hogy a közönségnek is tessék, amit lát. Fontos, hogy a játékosok élvezzék a játékot, és ha ők élvezni fogják, akkor én is... Ugyanakkor azt is szeretném, hogy azért egyenesedjenek a kérdőjelek, ezért is próbálok a héten mindenkinek lehetőséget adni" - nyilatkozta Kemény Dénes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.