Sport

Gyorskorcsolya: Lajtos Szandra az Eb-n

Gyorskorcsolya: Lajtos Szandra az Eb-n

2010. január 19., kedd
Gyorskorcsolya: Lajtos Szandra az Eb-n

Drezdában rendezik meg a rövidpályás gyorskorcsolyázók Európa-bajnokságát. A kontinensviadalon jó eredményei alapján a szegedi Lajtos Szandra is részt vehet.

Kedden reggel elutazott a drezdai felnőtt rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságra

Lajtos Szandra

, a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzője. A kitűnő szegedi korcsolyázó a váltóban juthat szerephez. „Ugyanaz a csapat áll rajthoz a németországi Eb-n, mint majd az olimpián februárban. Egyelőre tartalék vagyok, de számomra, a 2008-as bokatörés után ez is nagy eredmény. Ugyanúgy készülök, mint a többiek, hatalmas alapozó munka van mögöttünk, egyelőre mindenki nagyon fáradt” – mondta Lajtos Szandra. Az olimpikon a hétvégi szegedi nemzetközi versenyen sem vett részt, mert Budapesten edzett a válogatottakkal. Néhány órára jött haza Szegedre, majd fordult is vissza a fővárosba. A vasárnapig tartó kontinensviadalon a magyar váltó, a papírforma szerint meglepetést is okozhat. „Erősek vagyunk, jól felkészültünk, de nehezek még a lábaink. Három héten belül kétszer nem lehet csúcsformába kerülni, természetesen az olimpiai a fontosabb verseny. Ha a következő napokban sikerül jól kipihenni magunkat, akkor akár az ötödik helyet is elcsíphetjük” – nyilatkozta közvetlenül az elutazás előtt a szegedi olimpikon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.