Sport

Vízilabda magyar kupa - Vasas-Szeged és Eger-Honvéd az elődöntőben

Vízilabda magyar kupa - Vasas-Szeged és Eger-Honvéd az elődöntőben

2009. november 2., hétfő
Vízilabda magyar kupa - Vasas-Szeged és Eger-Honvéd az elődöntőben

Csak a döntőben találkozhat egymással a magyar kupában a honi vízilabda utóbbi idényeinek két, majdhogynem állandó finalistája, a Vasas és az Eger, miután elkerülték egymást az elődöntő hétfői sorsolásán.

A párosítás szerint a november 21-i összecsapások közül az elsőt a Vasas és a Szeged vívja, ezt követi majd az Eger-Honvéd mérkőzés. Másnap - ugyancsak a Szőnyi úti vasutasuszodában - a két győztes részvételével rendezik meg a döntőt, ahol gazdára talál a 2009-es Theodora Magyar Kupa. Szintén hétfőn készítették el a szövetségben a női MK elődöntőinek sorsolását. Itt az egyik ágon Szentes-Dunaújváros, a másikon pedig BVSC-Eger meccset rendeznek a Szőnyi úton.

A 2009. évi Theodora Magyar Kupa elődöntős és döntős programja:

férfiak:

november 21., szombat: 12:45 ó: TEVA-VasasPlaket - Szeged-Beton VE 14:15 ó: ZF-Eger - Domino Honvéd november 22., vasárnap: 12:15 ó: döntő

nők:

november 20., péntek: 18 ó: Hungerit-MetalCom-Szentesi VK - Dunaújvárosi Főiskola-ELCO-DVCSH 19:30 ó: BVSC-Zugló Diapolo - ZF-Eger november 22., vasárnap: 10 ó: döntő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.