Sport

Vízilabda LEN-kupa: Szeged Beton – Posillipo 14–6

Vízilabda LEN-kupa: Szeged Beton – Posillipo 14–6

2009. november 7., szombat
Vízilabda LEN-kupa: Szeged Beton – Posillipo 14–6

Ma este 20.30 órától a Szeged Beton vízilabdacsapata az olasz Posillipoval játszott a LEN-kupában. Pénteken mindkét együttes nyert, a Szeged Beton könnyedén 13-4-re győzte le a francia Montpelliert, míg az olasz Posillipo izgalmas meccsen csak egy góllal bizonyult jobbnak a német Duisburgnál. A Szeged Beton – Posillipo mérkőzés eredményének alakulását online közvetítésünkben kísérhették figyelemmel.

A mai nap első mérkőzésén meglepetésre a francia Montpellier 14-12-re legyőzte az esélyesebb német Duisburgot. Ha a Szeged Beton legyőzi az olasz Posillipot, akkor már a vasárnapi fordulótól függetlenül továbbjut. Zsúfolásig megtelt az újszegedi sportuszoda, a csapatok bemutatása után kiderült, mindkét együttes a legjobb összeállításban játszhat. Szenzációsan kezdett a Szeged Beton, a hazaiak játékától elkápráztatott olaszok nem tudtak mit kezdeni a zseniális Kásás-csapattal. A szegedi gólszerzők: Juhász 2, Vindisch, Molnár, Somogyi 1-1. I. negyed: Szeged Beton - Posillipo 5-1. Folytatódott a szegedi parádé, a világklasszis, háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamás ismét megmutatta, milyen is a magyar vízilabda. Káprázott a szemünk, olyan cseleket mutatott be. A szegedi gólszerzők: Busila 2, Molnár 1. II. negyed: Szeged Beton - Posillipo 3-1. Folytatta a pazar játékot a Szeged Beton. Csak azért nem lőttek több gólt háromnál, mert sokszor "meghaltak" a szépségben. Molnár Tamást úgy megütötték az olaszok, hogy nem térhetett vissza a medencébe, ápolni kellett. A szegedi gólszerzők: Kayes, Molnár, Juhász. III. negyed: Szeged Beton - Posillipo 3-2. A IV. negyedben tartotta az eredményt a Szeged Beton, az olasz együttes nem tudott megújulni.A szegedi gólszerzők: Vindisch 2, Somogyi. I. negyed: Szeged Beton - Posillipo 3-2. A végeredmény: Szeged Beton - Posillipo 14-6.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.