Sport

Kiesett a kupából az FK

Kiesett a kupából az FK

2009. szeptember 8., kedd
Kiesett a kupából az FK

Az igen jó lendületben lévő – öt tétmeccséből eddig három győzelmet, egy ikszet és egy vereséget szerző – FK 1899 Szeged megyei másod osztályú újonc csapata kedden az egy ligával feljebb játszó Dorozsmát fogadta a magyar kupában. Sajnos a kék-feketéknek nem sikerült megfogniuk az esélyesebb gárdát.

A közönségcsalogató mérkőzésen remekül helyt állt az FK 1899 Szeged. Bár a bravúr nem sikerült, a két csapat közötti osztálykülönbség kiütközött, a vendégek jobban használták ki lehetőségeiket, kék-feketék igazi csapatként küzdve, emelt fővel estek ki a magyar kupából. (A mérkőzésre igazi futballhangulatot teremtettek a hazai drukkerek. Végig buzdítva hajtották kedvenceiket. A játékosok pedig jó játékkal hálálták meg a biztatást.) A labdarúgó magyar kupa megyei selejtezőjében, 2. forduló:

FK 1899 Szeged – Kiskundorozsmai ESK 1-3 (0-1).

Szeged, Felső Tisza-parti Stadion műfű, 250 néző. Vezette: ifj. Tóth S.

FK 1899 Szeged:

Meszes T. – Csillag, dr. Havas (Hüvös 55.p.) , Meszes Cs., Fodor, Vozár (Becsei 72.p.), Murányi, Halász, Ács, Burzon, Majoros (Bacsó 55.p.). Játékos-edző: Hüvös Gábor.

Kiskundorozsmai ESK:

Szászi – Makra, Kőszegi, Füleki, Kálmán, Király, Marjanucz (Géczi a 70.p.), Péter S., Lukács, Makai, Kalános (Szécsényi). Edző: Szabó Zsolt.

Gólszerzők:

Hüvös illetve Marjanucz, Kőszegi, Szécsényi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.