Sport

Röplabda: a Dunaferr ellen kezd majd a HPQ

Röplabda: a Dunaferr ellen kezd majd a HPQ

2009. augusztus 4., kedd
Röplabda: a Dunaferr ellen kezd majd a HPQ

A hétfői napon megtartották az NB I extraliga sorsolását a Magyar Röplabda-szövetségben. A tavalyi szezon negyedik helyezettje, a HPQ Szeged a szeptemberi nyitányon a Dunaferr gárdájával találkozik majd.

A HPQ Szeged – Dunaferr meccsen a szegediek lesznek majd a pályaválasztók, a derbit szeptember 19-én vagy 20-án rendezik. A második körben a Szolnoki RKSI-hez látogatnak majd a HPQ-sok.

Nusser Elemér

tanítványai egyébként a Szeviép-Szegedhez és a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeákhoz hasonlóan hétfőn kezdték meg a nyári alapozást. A srácok napi két edzéssel készülnek, majd augusztus végén Dunaújvárosba utaznak felkészülési mérkőzést játszani, szeptember elején pedig a Hírös Kupán vesznek részt. A játékoskeret még nem alakult ki véglegesen, ugyanis

Nacsa Gábor

még nem nyilatkozott a folytatásról. A tervek szerint új játékos érkezése is várható, ami szeptemberben dőlhet el. A fiatal saját nevelésű játékosok közül a jövő héten csatlakozik a kerethez egy serdülő válogatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.